Blumbergs ar 12 punktiem palīdz komandai tikt pie uzvaras Grieķijas čempionāta mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Roberts Blumbergs
Latvijas basketbolists Roberts Blumbergs Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas basketbolists Roberts Blumbergs svētdien guva 12 punktus Grieķijas čempionāta spēlē un sekmēja Saloniku "Aris" komandas uzvaru.

"Aris" savā laukumā ar rezultātu 81:73 (18:12, 19:18, 22:16, 22:27) pārspēja "Peristeri" basketbolistus.

Blumbergs spēlēja 19 minūtes un desmit sekundes, kuru laikā realizēja pa diviem izpildītajiem divpunktu metieniem un soda metieniem, kā arī divus no trīs tālmetieniem. Latvietis arī izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, pieļāva vienu kļūdu, divreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja vienu piezīmi, tika pie pozitīva +/- rādītāja (+1) un 13 efektivitātes koeficienta punktiem.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 18 punktiem bija Roberto Galinats, bet pretiniekiem 19 punkti, desmit rezultatīvas piespēles un arī septiņas kļūdas bija Džo Reglendam.

Jau ziņots, ka Iļja Gromovs sestdien guva septiņus punktus un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, taču tas nepalīdzēja viņa pārstāvētajai "Lavrio" tik pie uzvaras. "Lavrio" viesos ar rezultātu 60:71 zaudēja Patras "Apollon" komandai.

"Aris" komanda ar bilanci 6-4 ir ceturtā, bet "Lavrio" ar trim panākumiem desmit spēlēs ir desmitajā vietā 12 komandu konkurencē.

Pagājušajā sezonā par Grieķijas čempioni kļuva Pirejas "Olympiakos", kas finālsērijā ar 3-1 pārspēja Atēnu "Panathinaikos".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu