Valdis Kalnozols atklāj, ka savulaik vienlaicīgi dzīvojis ar divām sievietēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Realitātes šovam "Slavenības. Bez filtra" pavisam nesen pievienojās uzņēmējs, bijušais politiķis un šobrīd skolotājs Valdis Kalnozols. Dodoties pa atmiņu takām, viņš bija atklāts arī par privāto dzīvi.

Dodoties apskatīt Kalnozolam savulaik piederošo māju Mežaparkā, kuru viņš reiz tika uzdāvinājis savai otrajai sievai, Kalnozols atklāja, ka tajos laikos dzīvojis vienlaicīgi pie divām sievietēm - divas dienas pie vienas sievietes un otras divas pie citas. 

Katrīne vēlējās noskaidrot, kā par šo faktu jūtas viņa tagadējā sieva Kristīne, uz ko viņa vien smaidot noteica: "Tagad viņš dzīvo vienā mājā." Viņa teic, ka nekādā gadījumā šādu modeli nepiekoptu, turpretī Valdis nemaz nelika noprast, ka šo lēmumu uzskatītu par kļūdu, tieši pretēji. 

Valdis turpceļā arī stāstīja, ka savulaik izdevies uzturēt labas attiecības ar bijušajām sievām, taču šobrīd tā vairs nav. Viņi svinējuši gan bērnu kopīgās dzimšanas dienas, gan braukuši ceļojumos. Kas mainījās? Par to Valdis solās plašāk pastāstīt citā reizē.

Jau vēstīts, ka Kalnozols par dalību šovā ir lakonisks, uzsverot, ka šis būs jauns piedzīvojums un atspoguļos viņa personību no cita rakursa.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu