Rihards Bukarts: Nevienu šeit tā bronzas medaļa neinteresē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Rihards Bukarts
Latvijas hokejists Rihards Bukarts Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rihards Bukarts "Go3 Latvija" "YouTube" kanālā publicētajā sižetā atskatījies uz pavasarī izcīnītās bronzas nozīmi darba vietas meklējumos.

Latvijas hokeja valstsvienība šajā pavasarī sasniedza vēsturisku panākumu, izcīnot bronzas godalgu pasaules čempionātā. Lai arī varētu šķist, ka šāda kalibra sasniegums veicinātu arī valstsvienības spēlētāju kluba karjeru izaugsmi, realitāte bija atšķirīga.

Piemēram Rihards Bukarts, kurš ar 11 rezultativitātes punktiem (3+8) kļuva par pasaules čempionāta rezultatīvāko hokejistu Latvijas izlases rindās, darba vietu atrada vien oktobra beigās, pievienojoties Šveices līgas vicečempionei "Biel-Bienne".

Runājot par bronzas medaļas "svaru" darba meklējumos, Bukarts atzina, ka, piemēram, Šveicē nevienam izcīnītā godalga nerūpot.

"Nevienu šeit tā bronzas medaļa baigi neinteresē. Tikai mums pašiem latviešiem tas bija baigais gandarījums. Redzam arī tos piedāvājumus. Visiem šķita, ka visiem būs mega piedāvājumi pēc tam, kad Latvija izcīnīja bronzu. Tas tā nebija," sacīja hokejists.

Rihards Bukarts šosezon Šveices augstākajā līgā aizvadījis 10 mačus, izceļoties ar diviem rezultativitātes punktiem (1+1).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu