VIDEO Raidījums: mediķi par Torņakalnā notriektās meitenes dzīvību cīnījās ilgi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Gājēju pāreja; ilustratīvs foto.
Gājēju pāreja; ilustratīvs foto. Foto: Ieva Lūka/LETA

Aizvadītajā nedēļas nogalē Torņakalnā, Jelgavas ielā kāds 91 gadu vecs vīrietis notrieca divus jauniešus, tostarp 16 gadus vecu meiteni, kura notikuma vietā gāja bojā. Abu cilvēku glābšanā tika piesaistīta ārstu speciālistu brigāde, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

Par 16 gadus vecās meitenes dzīvību ārsti cīnījās ilgi, tomēr viņas ievainojumi bija pārāk nopietni un viņas dzīvība izdzisa. Otrs cietušais, 18 gadus vecs vīrietis, ar ļoti smagām traumām tika nogādāts slimnīcā. Viņš bija pie samaņas.

Ilona, kas strādā blakus notikuma vietai, stāsta, ka līdz ar universitātes filiāles atvēršanos Torņakalnā avārijas konkrētajā ceļa posmā notiek salīdzinoši bieži – katru gadu notiek kāds negadījums.

Jau iepriekš ziņots, ka sirmgalvim bijusi derīga transportlīdzekļa vadītāja medicīniskā izziņa un viņš nav bijis reibumā. 

Pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas negadījuma iespējamais iemesls ir autovadītāja neuzmanība, savlaicīgi nepamanot gājējus. Vīrietis negadījuma brīdī nav bijis reibumā.

Par notikušo policija sākusi kriminālprocesu un izmeklē visus negadījuma apstākļus. Tāpat tiek izmeklēts, kurā vietā negadījuma brīdī atradās abi jaunieši. Policijā arī apliecināja, ka autovadītājam bija derīga transportlīdzekļa vadītāja medicīniskā izziņa.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu