38 gadus veca sieviete ar asarām acīs vaino feminismu pie tā, ka viņai nav bērnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no kanāla "Fox News"

38 gadus veca rakstniece publiski izplūdusi asarās pēc tam, kad sapratusi, ka tomēr vēlas bērnus, neskatoties uz to, ka iepriekš bija zvērējusi “neiekrist visos tradicionālās dzīves slazdos”.

Melisa Preslinga nekad nebija domājusi, kā pēc šķiršanās 30 gadu vecumā vēlēsies apprecēties vēlreiz, un viņa noteikti nevēlējās veidot ģimeni. Tā vietā viņa plānoja “veidot pati savas dzīves ceļu” un koncentrēties uz karjeru.

Tomēr, tuvojoties 40 gadu vecumam, rakstniece apgalvo, ka sapratusi, ka ir kļūdījusies, un mainījusi domas.

Nesen personīgā esejā izdevumam “Business Insider” viņa rakstīja, ka ir izlēmusi mēģināt satikt savu īsto un vienīgo, izveidojot ar viņu ģimeni, taču, ņemot vērā, ka viņai drīz apritēs 39 gadi, Melisa baidās, ka viņai tas var neizdoties.

Sieviete skaidroja, ka vairs nebauda savu neatkarību kā agrāk, bet jūtas “savtīga”, jo pavadījusi tik daudz laika, koncentrējoties tikai uz sevi.

“Mana eksistence sākusi šķist sekla un tukša,” norādīja rakstniece.

Lai gan Melisa neuzskata sevi par feministi, viņa apgalvo, ka viņas situācijā daļēji vainojams ir tieši feminisms.

“Es jūtos tā, it kā feminisms mani būtu pamatīgi nodevis. Es nevēlos visu vainu pilnībā novelt uz šo kustību, jo uzskatu, ka cilvēks pats dzīvē veic izvēles, un viss, ko esmu darījusi līdz šim brīdim, ir bijusi izvēle manā ziņā, taču visu dzīvi man ir “barota” ideja, ka sievietes var visu pašas un viņām nav vajadzīgi vīrieši, tomēr es redzu, ka tā nav,” TV pārraidei “Fox News” skaidroja Melisa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu