Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

VIDEO Šovā "Būs vai nebūs" divi dalībnieki ļāvušies mīlas priekiem kameru priekšā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Realitātes šova otrā sezona "Būs vai nebūs" jau paguvusi skatītājus aizraut ar vēl trakākām ballītēm un drosmīgākiem dalībniekiem. Nu tīmeklī plaši tiek apspriesta šova jaunākā sērija, kurā divi dalībnieki ļāvušies mīlas priekiem.

Šova jaunākajā sērijā pievienojās jauna dalībniece - 19 gadu vecā Ginta no Tukuma, kura meklē sapratni un atbalstu.

Lai jaunā dalībniece ar puišiem iepazītos labāk, viņai bija iespēja uzdot ātros jautājumus un pēc tam izvēlēties vienu, ar ko doties randiņā.

Ginta izvēlējās Dāvidu, kurš, jau ieraugot Gintu, viņai ienākot šovā, izteicās, ka viņam meitene šķiet simpātiska. 

Jaunieši devās uz džakuzi, lai pavadītu kopā laiku, parunātos un iepazītu viens otru labāk. Jauniešu starpā kaisle uzliesmoja visai ātri, un viņi kameru priekšā ļāvās mīlas priekiem.

Fragments no jaunākās šova sērijas nu izplatās vietnē "X", un soctīklu lietotājiem par to ir ko teikt.

Daļa ir neizpratnē, kāpēc šādi fragmenti tiek rādīti, citi komentējuši arī alkohola lietošanu visas Latvijas priekšā un no tā izrietošās sekas.

Foto: "Būs vai nebūs" otrā sezona

Jau vēstīts, ka arī otrajā sezonā jauni, drosmīgi un atklāti jaunieši satiekas atpūtas mājā, lai kārtīgi paballētos un, iespējams, atrastu sev otru pusīti. Piedzīvojumu sāk piecas meitenes un trīs puiši, kuri ar dažādiem uzdevumiem, izaicinājumiem un aktivitātēm sāks iepazīt cits citu un ļausies viens otra kompānijai.

Dalībniekus vieno vēlme iepazīt jaunus cilvēkus un uzdrošināšanās runāt arī par visai pikantām tēmām. "Būs vai nebūs" viņiem sniegs lielisku iespēju, lai caur intrigām, drāmu, smiekliem un asarām, skūpstiem un glāstiem atrastu meklēto, lai arī kas tas būtu.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu