Policists Lietuvā nošāvis sievieti, kura ar lāpstu un nazi uzbruka mediķiem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: astudio/"Shutterstock"

Otrdien, 12. decembrī, Viļņas apgabalā Lietuvas Valsts policijas darbinieks nošāvis sievieti, kas ar lāpstu un nazi uzbrukusi viņam un mediķu brigādei, ziņo Lietuvas medijs "15min.lt". 

Policijā pret darbinieku sākta izmeklēšana par iespējamu slepkavību. Izmeklēšanas dati liecina, ka agresīvi noskaņota sieviete policijas darbiniekiem un mediķiem uzbrukusi ar nazi un lāpstu. 

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki devās uz Barašķu ciemu Viļņas apgabalā, kad kāds aculiecinieks informēja mediķus par neveselu sievieti. Tika izsaukti arī likumsargi, kas notikuma vietā ieradās pirms mediķiem.

1972. gadā dzimusī agresīvā sieviete ar lāpstu sadauzījusi mediķu transportlīdzekli. Pēc tam viņa norobežojusies savās mājās un ar nazi uzbrukusi likumsargam un mediķiem.

Policijas pārstāve atzīmē, ka sākumā policijas darbinieki pret sievieti lietojuši asaru gāzi un elektrošoku, taču tas viņu nav atturējis. Tad raidīti šāvieni sievietes kājā, rokā un citur. No gūtajiem ievainojumiem viņa mirusi.

Policijā sākta izmeklēšana, lai noskaidrotu, vai dienesta ierocis pielietots likumam atbilstoši. Pagaidām nav zināms, kas provocējis sievietes agresiju. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu