FOTO UN VIDEO Sniegputenis šoferus neliek mierā. Igaunijā vienā dienā notiek trīs smagas avārijas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Taavi Sepp

Otrdienas vakarā Tallinā notika pamatīga sadursme starp divām automašīnām, kā rezultātā satiksme uz laiku tika slēgta. Ar to gan nedienas nebeidzās – pēc nepilnas stundas šajā pašā mikrorajonā tika fiksēts vēl viens nopietns negadījums, vēsta Igaunijas medijs "Postimees".

Ap plkst. 18.45 ziņots, ka Mustamē mikrorajonā "Mercedes-Benz" šoferis, mēģinot izvairīties no auto, kas priekšā apstājies, nobraucis no ceļa un ietriecies sniega kupenā. Kritiena laikā auto apgāzies uz jumta. Laimīgā kārtā incidentā nebija cietušo.

Netālu no šīs avārijas notika vēl viens negadījums, kurā tika iesaistīts koplietošanas auto uzņēmuma "CityBee" BMW spēkrats – 18 gadus vecs jaunietis pie stūres nobrauca no ceļa, pamatīgi to sasitot. Negadījuma laikā šoferim iestājušās veselības problēmas, kuru dēļ viņš nogādāts slimnīcā. 

Ar to 12. novembris gan nebeidzās – vēlāk Lasnamē mikrorajonā saskrējās divi spēkrati. Sadursmē neviens necieta, taču satiksme arī šajā mikrorajonā tika pilnībā bloķēta. 

Spēcīgas snigšanas dēļ Igaunijā trešdienas rītā vairāk nekā 14 000 mājsaimniecību traucēta elektroapgāde.

Igaunijas sadales sistēmu operators "Elektrilevi" ziņoja, ka plkst.7.30 bez elektrības bija palikušas 14 459 mājsaimniecības.

Vislielākie traucējumi reģistrēti Viljandi apriņķī, kur šorīt bez elektroapgādes palikušas 3602 mājsaimniecības.

Veru apriņķī elektroapgāde traucēta 1949 mājsaimniecībām, Valgas apriņķī 1997 mājsaimniecībām, Raplas apriņķī 1860, Harju apriņķī 1658 un Pelvas apriņķī 1500 mājsaimniecībām.

Tāpat Igaunijā 613 cilvēki, kuri pēdējā gada laikā ir izdarījuši visvairāk ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu, savā pastkastītē no policijas saņems Ziemassvētku kartīti ar aicinājumu mainīt savu uzvedību.

Tā sauktā melnā Ziemassvētku kartīte tiek nosūtīta tiem, kuri gada laikā vismaz četras reizes pārkāpuši ceļu satiksmes noteikumus. No šiem cilvēkiem 71 šādu kartiņu saņems otro gadu pēc kārtas un 17 - trešo gadu pēc kārtas. Starp 613 biežākajiem pārkāpējiem ir 24 sievietes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu