"Gaida pavasari vai veceni ar izkapti." Rīdziniekus sanikno Rīgas domnieces vaimanas par lāstekām (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Rīgas domnieces ieraksts vietnē X, kurā deputāte pauž sašutumu par lāstekām un izsaka līdzjūtību šogad pirmā no krītošas lāstekas bojā gājušā ģimenei, nekādas labās sajūtas X sabiedrībā neraisa. Mazliet pāršauts pār strīpu, maigi izsakoties! Kas tad atbild par kārtību Rīgā, ja paši Rīgas deputāti vaimanā sociālajos tīklos?

Reklāmists Ēriks Stendzenieks deputātes "kopīraitu" novērtējis skarbi.

Ir cilvēki, kas izsakās vēl skarbāk. Īpaši par to līdzjūtību. Ar rīdziniekiem šis liekulības tirgus neies cauri!

Patiešām: kas šis vispār bija – iekšējais monologs?

Šajās dienās izejot no mājas, tiešām jāsabučo visi mājinieki, jo savu lāsteku, kā zināms, nedzird.

Cilvēki ar pieredzi gan mēģina skaidrot situāciju – stihiska nelaime, kas, tautas valodā izsakoties, "uzkritusi" visiem reizē. Kāds brīnums, ka kādam uzkrīt pa īstam. Turklāt - daļa māju ir īpašnieku, ne Rīgas namu pārvaldnieka pārvaldībā, alpīnistu uz visiem namiem nepietiek...

Sniegu tīrīt no jumtiem dārgi, mājas siltināt – vēl dārgāk. Ko nu? Gaidīt, kamēr lāstekas nokrīt, un skaitīt upurus? Nepareizā vietā un nepareizā vietā galu galā var gadīties jebkurš no mums.

Pag, bet kā tad sanāk – ja īpašnieks nespēj vai negrib aizvākt lāstekas no jumtmalām, ja namu iedzīvotāji neparakstās uz papildu izdevumiem māju siltināšanai, ja atkusnis un pavasaris kavējas, nekas te nav darāms? Lāstekām būs būt un Rīgas domnieki var gatavoties jaunu līdzjūtību izteikšanai? 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu