"Stulbuma kalngals!" Sociālos tīklus sašūpo māte, kas pārmet NMPD sirēnu izmantošanu, kamēr viņas bērns guļ (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Dmitry Dven/ Shutterstock/ Zane Bitere / Leta

Sociālajos tīklos pamatīgu vētru izraisījis kādas sievietes ieraksts par to, ka viņu neapmierina Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) sirēnu izmantošana brīžos, kad brigādes brauc gar māmiņām, kurām ratos guļ bērni. Par to dažnedažādākos viedokļus steiguši izteikt cilvēki sociālajos tīklos.

Kāda anonīma māmiņa rakstīja: 

"Mīļās, ātrās palīdzības mašīnas, es saprotu, ka jūs steidzaties uz izsaukumiem, kāds nokļuvis avārijā, kādam slikti, un katra minūte ir no svara... Bet vakar, staigājoties ar zīdaini ratos, pierādījās atkal tas, ka cieņa pret jaunām māmiņām nav nemaz. Šis jau ir pierādījies vairākas reizes.

Vakar, staigājot pa Ventspils ielām ar mammām, brauca Neatliekamā mašīna ar sirēnām un uguņiem, tās sirēnas tā ausīs cērt, it sevišķi braucot mums garām, un mums ratos guļ zīdaiņi. Mēs (es) metu ar roku aiz dusmām, lai izslēdz sirēnas, un to nepamanīt nevarēja, un septiņas mammas ar ratiem 100% nepamanīt nevarēja!

Šeit jau runa pa faktu tādu, ka vīrietis pie stūres vienkārši noignorēja mūs un manus rokas metienus.

Lūdzu, cienīsim viens otru, un braucot garām izslēdziet to skaņu uz pāris sekundēm - gan mūsu mazuļi būs apmierināti un čučēs saldi tālāk, gan arī jūs izdarīsiet labu darbu!" 

Ierakstu nekavējoties cilvēki sāka pārpublicēt dažādās platformās, daudziem paužot uzjautrinājumu par šādu tekstu. 

Citi gan nespēja tekstu uztvert ar humoru un pat dusmojās, ka sieviete pat ir spējusi iedomāties pārmest cilvēkiem, kas glābj dzīvības.

Bija gan ļaudis, kuri pauda sapratni un sava veida atbalstu anonīmās māmiņas sacītajam.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu