Valdis Kalnozols atklāj, ka savu tēvu pirmoreiz saticis 40 gadu vecumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Šova "Slavenības. Bez filtra" jaunais dalībnieks Valdis Kalnozols jaunākajā šova epizodē atklāti dalījās sajūtās, kā pirmo reizi saticis tēvu 40 gadu vecumā.

Sarunas laikā Kalnozols atzīst, ka viņam vienmēr ir bijusi vēlme kļūt pazīstamam, un viņš to skaidro ar bērnības traumu, kas raisījusi slavas alkas. Viņš uzaudzis bez tēva un pirmo reizi viņu satika 40 gadu vecumā.

"Es esmu bez tēva izaudzis, un man ir kaut kāda trauma iekšā, ka es gribēju parādīt, ka esmu tās mīlestības cienīgs. Man vispār sanāca ļoti dīvaini. Es biju Rīgas Vides komitejas priekšsēdētājs, un uz tikšanos pieteicās kāds kungs. Atnācis uz tikšanos, viņš teica: "Sveiki, es esmu jūsu tēvs!" Tobrīd Valdim esot bijuši 40 gadi.

Kā izrādās, Kalnozola tēvs savulaik esot bijis prestižas iestādes vadītājs, augsta ranga komunists, un viņam bijusi nepieciešama kristāldzidra reputācija, un ārlaulības bērns šo tēlu krietni pabojātu.

Par šādu satikšanos ar tēvu Valdis bijis šokēts un nezinājis, ko teikt. Dažus mēnešus pēc šīs tikšanās viņa bioloģiskais tēvs aizgājis mūžībā.

Viņš arī dalījās pārdomās par to, kāpēc, viņaprāt, šķirtā ģimenē vecākiem ir jādara viss, lai savstarpējie konflikti netraucētu bērniem.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu