Judžu ģimenes kaimiņš atklāj savu versiju par pāra skandālu (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pirmais Sniegs/ Facebook/ judzis_marcis/ Instagram

Pēdējās dienās Latviju pāršalcis skandāls, kas risinās starp "Dzelzs vilks" bundzinieku Mārci Judzi un viņa bijušo sievu Rūtu. Nu portālam "Apollo.lv" savu versiju par izskanējušajām apsūdzībām un notiekošo pastāstīja Judžu ģimenes kaimiņš Dairis. 

Dairis atzina, ka viņam ir grūti noskatīties uz "šovu un linča tiesu". Vīrietis piebilda, ka piekritis publiski runāt nevis Mārča vai Rūtas dēļ, bet gan viņu abu jaunākās meitiņas dēļ, kurai nākas šim visam iet cauri. 

Kā skaidroja kaimiņš, šobrīd vecākie Judžu pāra bērni atteikušies iet uz skolu, jo viņus nemitīgi ar jautājumiem par notiekošo skandālu bombardējot klasesbiedri. Neesot arī skaidrs, kā to risināt, taču Mārcis meklējot terapeitus, kas bērniem palīdzēs.

"Es esmu cilvēks, kurš pēdējos trīs gadus, kopš viņi nopirka zemi Siguldā no manis, ir atradies ar viņiem bieži kopā, gaļu kopā cepis, māju palīdzējis būvēt, bērni nākuši šurpu turpu. Tāpēc es zinu pilnīgi visu par šo ģimeni. Un šādam ārprātam es arī nekad nebūtu noticējis vēl trīs gadus atpakaļ, ko var darīt viena sieviete. Šeit konkrētā kundze ir sajukusi prātā no savas atriebības. Lielākā daļa no tā, ko viņa stāsta ierakstā, ir meli. Viņa nav laba bērnu māte, visus bērnus ir audzinājis un viņu problēmas ir risinājis Mārcis, un tas ir fakts," apgalvoja Dairis.

Atbildot uz pārmetumiem, ka Mārcis laulības laikā ir bijis neuzticīgs, Dairis norāda, ka šis fakts nav būtisks, jo runa ir par dzīves posmu, kas ir tagad.

"Ja vīrietis gāja pa kreisi un sievietei tas nav pieņemami, tad sieviete sadala mantu uz pusēm, izšķiras kā cilvēks, netaisa afēras, nemēģina izkrāpt nekustamo īpašumu."

Pārim notiek vairākas tiesvedības. "Man ir sanācis būt aizdevējam viņu nekustamajam īpašumam, un tas ir apķīlāts man par labu. Tur notika no kundzes puses pirms šķiršanās mēģinājums dabūt visu ar krāpniecības metodēm. Tas neizdevās, jo es biju viens no šķēršļiem tīri juridiski, ko viņa manipulatīvi mēģināja sakārtot, mani uzpērkot. Es nepiekritu, tā kā es zinu šeit tos mērķus. Viņa nebija gatava vienoties pie notāra normālā ceļā, tad sākās tiesvedības, un sanāca viņai nepatīkams pārsteigums, ka tiesa nevis vienkārši klausās viņā, bet jautā bērnudārziem, ģimenes ārstiem, uzdod bāriņtiesas psihoterapeitiem strādāt ar bērniem, tiesa aicina abas konfliktējošās puses pie terapeitiem, tiesa liek uzdot policijai noskaidrot visu, un kā nu sanācis, kā nē, šis visas iesaistītās puses ieraudzīja to, ko mēs visi kaimiņi arī zinām -

par skolām rūpējas Mārcis, ģimeni uztur Mārcis, šī kundze nekad nav strādājusi, viņa ir sieviete, kas apmeklē retrītus un astrologus."

Kaimiņš atklāja, ka Rūta regulāri apmeklējusi dažādus pašattīstības retrītus, ceļojusi un atpūtusies, un viņu galvenais kašķis esot bijis tad, kad parādījušās problēmas ar naudu, jo Mārcis vēlējies, lai Rūta sāk strādāt, lai abi var paņemt kredītu. Šī iemesla dēļ viņš iekārtojis Rūtu administratores darbā, kur viņa kādu brīdi nostrādājusi, taču Mārcim piedot to nav spējusi. 

"Arī viņas māte ir skaidrojusi, ka Mārča galvenā varmācība ir tā, ka viņš liek sievai strādāt," tā Dairis. 

"Izmisuma brīdī, ka nesanāca tā, kā viņa grib, Rūta sāka melot un laist publiski nepatiesību, filmēt video.

Pirms divām nedēļām notika Siguldā tāds atgadījums, visi kaimiņi to zinām un redzējām, kur pie bērnudārza, Mārcim nākot ārā ar mazo meitiņu, Rūtas māte stāvēja ar kameru un filmēja, Rūta skrēja pakaļ mašīnai, rāva matus un kliedza "atdod manu meitu!", krita zemē, bļāva. Un Mārcis aizbrauca prom, viņa piecēlās, sakārtojās un abas divas devās mājās.

Šo video droši vien drīz vien publicēs," uzskatu pauda Dairis.

Komentējot Rūtas pieminēto diagnozi, kaimiņš pastāstīja, ka Rūtai uz krūts esot bijis augonis. "Bet Rūta ir cilvēks, kas apmeklē visādus viedos, pašārstniecības cilvēks, viņa nedevās pie ārsta. Viņiem bija ļoti liels konflikts šai sakarā, jo Mārcis uzskatīja, ka viņai jāapmeklē tradicionālā medicīna, bet Rūta uzskatīja, ka viņa ar astrologiem un ekstrasensiem tiks galā. Beigās Mārcis, protams, vinnēja, viņa aizgāja pie ārsta un noskaidrojās, ka viņai nav vēzis, tas ir augonis. Tas ir viens no viņas stāsta izpušķotajiem pasākumiem - viņa nav vēža slimniece! Un tas, ka viņš dusmās viņu varbūt ir nosaucis par "vienpupi", iespējams. Es atkal esmu dzirdējusi, kā viņa ne vienu reizi vien nosauc viņu par kropli.

Es neattaisnoju Mārci, ka viņš ir kaut kāds ideālais, bet Rūta ne tuvu nav ideāla sieviete, ne tuvu nav laba māte, ne tuvu nav jauks cilvēks.

Aizbrauciet uz Siguldu un pajautājiet, kam viņa tuvajā rajonā atbild: "Labdien!". Viņa dzīvo citā sazemējumā, viņa ar citiem cilvēkiem nekomunicē."

Pat bērni psihoterapeitiem un arī kaimiņam esot stāstījuši, ka mamma melo un tētis nekad neesot bijis vardarbīgs. 

"Viņa ir ļoti naudas tendēta sieva, tas mums no pirmās dienas, un to mēs zinām visi, ir skaidrs," bilda Dairis. 

Viņš arī atzina, ka Rūta esot kritusi zemē un tēlojusi, ka pats kaimiņš viņai uzbrūk, taču, ieraugot, ka mājai klāt ir kameras un visi uz viņu skatās kā jukušo, piecēlusies un teikusi, ka iet iekšā.

Sociālajos tīklos cilvēki steiguši komentēt video, kurā dzirdams pāra savstarpējais konflikts. Notikumu komentēja arī Dairis. 

"Tas nav pilnais video! Viena no lietām, ko viņa ilgi darīja un Mārcis tāpēc arī nešķīrās - viņa draudēja ar pašnāvībām. Konkrēti tajā naktī, kad tapa šis video, par kura eksistenci mēs jau zinājām sen un arī Mārcis zināja, viņa pazuda no mājām, bija atsūtījusi SMS, ka iet slīcināties Gaujā.

Mārcim ir šīs SMS tiesai. Viņa pazuda, izslēdza telefonu. Mārcis viņu meklēja caur visiem draugiem, paziņām, arī mēs bijām lietas kursā, ka viņa tiek meklēta, viņš bija nenormāli uztraucies, līdz vienam brīdim, kad viņa uz rīta pusi, tā, it kā nekas nebūtu bijis, ieradās mājās. Viņš no dusmām viņu tiešām nelaida iekšā. Viņš bija sašūmējies, bērni bija noraudājušies. Un iepriekš bija cits teksts tai video, kas ir nogriezts, kur Mārcis saka, kā viņa vispār varējusi ko tādu darīt?! Un tad, kad cilvēks bija novests, viņa to uzfilmēja un publicēja," atklāja kaimiņš. 

Viņš apgalvoja, ka šobrīd, neskatoties uz skandālu un Rūtas apsūdzībām, ka bijušais vīrs liedz saskarsmi ar bērniem, viņa ar jaunāko meitu atrodas Vācijā.

 "Un tad viņa publiski stāsta, ka viņai tiek liegtas saskarsmes tiesības. Pagājušonedēļ no sešām dienām trīs dienas, un to var apliecināt visi kaimiņi, mazākais bērns bija pie Rūtas, un vidējais bērns bija piecas dienas, jo viņa dzīvo tuvāk skolai. Un, neskatoties uz skandālu, Mārcis vienalga ļauj Rūtai saskarsmes tiesības, vienkārši šobrīd ir viena atšķirība - pateicoties tiesas lēmumam, pie bērniem tiek arī Mārcis. Jo bez tā Rūta neļauj Mārcim satikt bērnus," pastāstīja vīrietis. 

Jau vēstīts, ka 12. decembrī Rūta "Facebook" atklāja līdz šim nezināmas un pat šokējošas detaļas par abu kopdzīvi, kas, Rūtas vārdiem, esot bijusi īsta elle.

Rūta gari un plaši stāstīja par piedzīvoto gan emocionālo, gan fizisko vardarbību no Mārča.

Pēc atklātā vēstījuma reaģēja arī Judzis, noliedzot visas apsūdzības. Viņš apgalvo, ka Rūta melo.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu