FOTO Gada "slepenākajās kāzās" apprecējušies Elīna Pakalne un Kristaps Zutis (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: STV Pirmā!

2023. gada noslēpumainākās un slepenākās kāzas ir notikušas - bokseris Kristaps Zutis un digitālā satura veidotāja Elīna Pakalne šodien, 15. decembrī, mija laulības gredzenus un tagad ir viena ģimene. Par gaidāmo notikumu pāris nebija paziņojis pat saviem vecākiem, tos informējot tikai pēc oficiālās ceremonijas beigām. 

Svarīgo notikumu iemūžināja un pie televīzijas skatītājiem jau no 19. decembra nonāks ekskluzīvās kāzu sērijas, kas būs skatāmas pašmāju realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra"!

Viens no pēdējo gadu skandalozākajiem pāriem, Kristaps un Elīna, pavisam slepeni un bez lielas ceremonijas apprecējās. Šis gads pārim ir bijis kā kaislīga meksikāņu novele. Gada sākumā viņi oficiāli paziņoja, ka ir uzsākuši kopdzīvi, kurai sekot varēja realitātes šovā.

Kameru priekšā viņi nebaidījās risināt savas problēmas un iepazīt viens otru vēl vairāk.

FOTO: Elīna Pakalne un Kristaps Zutis mij gredzenus

Kopā ar pavasara reiboni un taureņiem vēderā, izskanēja bildinājums, kas skatītājiem un tuvākajiem cilvēkiem lika jau tālumā dzirdēt kāzu zvanus, taču neilgi pēc skaistā notikuma, vasaras pilnbriedā, pāris paziņoja, ka ir pārtraukuši savas attiecības.

Taču, neilgi pēc paziņojuma, medijos sāka parādīties ziņas, ka abi manīti kopā, kas lika uzdot jautājumu - vai viņi tiešām atkal ir kopā?

Pāris to noliedza, pieminot, ka ir palikuši labi draugi, taču kā saka latviešu teiciens "veca mīla nerūs", un jau rudenī abi lika noprast un arī paši paziņoja, ka ir atsākuši attiecības un filmēsies realitātes šovā.

Televīzijas skatītājiem, ne arī tuviniekiem, nebija ne mazākās nojausmas par pāra iecerēm, un kāzas tika organizētas pilnībā slepenībā, to zinot tikai lieciniekiem un šova veidotājiem. Kāpēc tāds lēmums?

To jaunais pāris atklās aizkadru intervijās, savās kāzu sērijās. Kā ziņo paši svētku vaininieki, tad no šodienas Elīna pāriet vīra uzvārdā, un tagad būs Elīna Zute.

Gada slepenāko kāzu aizkulises, lielākās šaubas un skaistākos brīžus, skatītājiem būs iespēja redzēt un palutināt savas acis pašmāju realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" 19. decembrī plkst. 20:30, kanālā STV Pirmā! un izklaides, ziņu un video portālā "1188.lv".

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu