Šteinberga gūst savainojumu Francijas čempionāta mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Anete Šteinberga
Anete Šteinberga Foto: FIBA.com

Latvijas basketboliste Anete Šteinberga svētdien guva savainojumu Francijas čempionāta mačā.

Šteinberga šajā spēlē guva četrus punktus, kamēr viņas pārstāvētā "Tango" savā laukumā ar rezultātu 79:70 (18:20, 24:10, 22:19, 15:21) uzvarēja Latas "BLMA Gazelles" vienību.

Pirmā puslaika pēdējās sekundēs pie pretinieču groza viena no pretspēlētājām uzkāpa Šteinbergai uz kreisās kājas pēdas. Latvijas basketboliste laukumu pameta pieklibojot, un otrajā puslaikā spēlē neatgriezās.

Šteinberga 11 minūšu un 42 sekunžu laikā groza raidīja vienu no trīs divpunktu metieniem un divus no četriem soda metieniem, bet netrāpīja vienīgo tālmetienu. Viņas kontā bija arī piecas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, viena kļūda, viena pārtverta bumba, viena piezīme, četri izprovocēti noteikumu pārkāpumi, pozitīvs +/- rādītājs (+8) un pieci efektivitātes koeficienta punkti.

Uzvarētājām ar 19 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām izcēlās Kaila Aleksandra, bet pretiniecēm 23 punktus guva Maminjana Turē.

Citā spēlē Kate Vilka guva divus punktus, kamēr viņas pārstāvētā "Charnay" mājās ar rezultātu 68:65 (19:19, 16:15, 24:17, 9:14) pārspēja Francijas čempioni Lionas ASVEL. Vilka, laukumā pavadot 18 minūtes un 26 sekundes, realizēja vienu no diviem divpunktu metieniem, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, divreiz pārkāpa noteikumus, iekrāja labāko +/- rādītāju komandā (+7) un tika pie trīs efektivitātes koeficienta punktiem.

Tikmēr Tarbas "Gespe Bigorre" bez Rainas Tomašickas pieteikumā savā laukumā ar rezultātu 57:49 (14:11, 15:16, 19:14, 9:8) uzvarēja Anžē "Ufab 49" vienību. Mājinieces rotācijā izmantoja tikai sešas spēlētājas, četrām no viņā laukumā pavadot visas 40 minūtes.

Turnīra tabulā līdere ar desmit uzvarām 11 spēlēs ir "Tango", "Charnay" ar bilanci 6-5 ir piektā, bet "Gespe Bigorre" ar četrām uzvarām desmit mačos - devītā.

Pagājušajā sezonā par čempionēm kļuva Lionas ASVEL basketbolistes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu