"Mēs nevaram būt kopā." Ukrainas pirmā lēdija stāsta par savu ģimeni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: GEOFFROY VAN DER HASSELT/AFP

Ukrainas pirmā lēdija Olena Zelenska intervijā Vācijas telekanālam ZDF stāstīja par to, kā pilna mēroga karš Ukrainā ietekmējis viņas ģimeni, vēsta portāls "Elu24".

Intervijā viņa sacīja: "Šis karš maina visu, sašķeļ ģimenes. Mēs šobrīd nevaram dzīvot kopā. Dzīvoju ar bērniem. Mans vīrs strādā pilnas slodzes darbu. Jā, mēs dažreiz tiekamies, bet tas nevar būt regulāri.

Bērniem viņa, protams, pietrūkst. Par laimi, mēs visi zinām, par ko cīnāmies. Tā nav viņa vaina. Un bērni to visu lieliski saprot. Es tikai vēlos vairāk būt kopā."

Viņa piebilda, ka nespēj plānot savu ikdienu ilgāk par dažām dienām.

Nesen Olena Zelenska atklāti pastāstījusi par savu meitu Aleksandru. Viņa izpauda, ka meitai ir attiecības ar kādu puisi.

"Viņa satiekas ar draugu. Pirmā mīlestība, un tagad es un viņas tēvs esam šokā par to, ko darīt ar atziņu, ka mūsu mazā meitene vairs nav maza. Tātad dzīve turpinās," viņa sacīja intervijā laikrakstam "The Economist".

Kad viņai vaicāja, vai ir patīkami vērot viņas laimīgo meitu, viņa smaidot atbildēja: "Ir saspringti."

Ukrainas pirmā lēdija Olena Zelenska intervijā medijam NBC pērnajā gadā sacīja, ka karš viņas ģimeni ir ietekmējis tik ļoti, ka jaunākais dēls ir zaudējis interesi par saviem hobijiem un tagad vēlas kļūt par karavīru.

Pirmā lēdija intervijā atklāja, ka viņa vairs nespēj savu deviņus gadus veco dēlu ieinteresēt nodarboties ar mākslu un humanitārām lietām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu