Kristapa Zuša jaunapņemtā sieva atklāj slepeno kāzu aizkulises (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Zutis un Elīna Pakalne
Kristaps Zutis un Elīna Pakalne Foto: publicitātes

Bokseris Kristaps Zutis un viņa mīļotā sieviete Elīna Pakalne šī gada 15. decembrī kļuva par precētu pāri. Kāzas notika pilnīgā slepenībā, bez tuvāko ģimenes locekļu klātbūtnes. Nu Elīna sarunā ar "Privāto Dzīvi" atklāj, kāpēc tā.

Pāris gan nerīkoja grandiozas kāzas ar simtiem viesu un banketu, bet šo dzīvē nozīmīgo dienu nolēma paturēt tikai sev. Par gaidāmo notikumu zināja vien pāris draugu un Elīnas vecāki. "Mamma sākotnēji bija mazliet sarūgtināta, jo viņa gribēja būt klāt, bet mierināju viņu ar to, ka kārtīgas kāzas un ballīti rīkosim vēlāk. Kristaps savējiem nebija teicis pilnīgi neko," atzīst Elīna.

Runājot par to, kāpēc bija šāda slepenība, viņa skaidro: "Gribējām būt tikai divi vien. Šie bija svētki mums un mūsu mīlestībai, tāpēc skaļi par to nerunājām." 

Ideja par kāzām atnākusi spontāni. "Kādu vakaru, sēžot mājās, mēs izdomājām, kāpēc gan lai mēs nesarakstītos, lai viss būtu oficiāli un juridiski pareizi, jo plānojam būvēt māju," stāsta Elīna, atklājot, ka vasarā viņi ar Kristapu sarīkos greznas svinības, kurās būs aicināti gan draugi, gan ģimene.

Jau vēstīts, ka pēc laulībām mīļotā pieņēma vīra uzvārdu un nu saucas Elīna Zute. Viņai šī ir pirmā, Kristapam - otrā laulība. 

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 19. decembra numurā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu