"Viņiem sāp muskuļi!" Cilvēkus uzjautrina septītās klases skolnieku atbildes par to, ko viņi dāvinātu trīsdesmitgadniekiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no videi

Trīsdesmitgadīgi cilvēki ir sajūsmā par vietnē “TikTok” publicēto video, kurā septītās klases skolēni uzskaitīja, ko mileniāļi varētu novērtēt kā Ziemassvētku dāvanu.

Par Z paaudzi dēvē tos, kuri dzimuši laika posmā no 1997. līdz 2012. gadam, savukārt mileniāļi dzimuši laika posmā no 1981. līdz 1996. gadam.

Kāds skolotājs “TikTok” dalījās ar viņa Z paaudzes skolēnu ieteikumiem par iespējamām dāvanām trīsdesmitgadniekiem.

“Es jautāju saviem skolēniem – ko jūs svētkos dāvinātu kādam, kam ir 30 gadi?” teikts video aprakstā.

Pirmās dažas atbildes bija “mērtrauki”, “rāmīši” un “putekļsūcējs”. Citi ieteikumi bija “dārga gaļa”, “bingo spēle”, “svece, kas smaržo pēc mājām”, kā arī “šķiršanās advokāts, jo ir jācīnās par bērniem!”.

Vēl kāds bērns bija uzrakstījis, ka dāvinātu “apsildāmo segu, jo viņiem sāp muskuļi”.

Dāvanu saraksts pamatīgi sajūsmināja un sasmīdināja 30 gadus vecos platformas lietotājus, tiem rakstot, ka patiešām priecātos, ja dāvanās saņemtu to, ko bērni aprakstījuši.

@7thgradechronicles Its me. I’m 30s. 😂🫣😬#teachersoftiktok #teacher #teacherlife #teachertok #middleschool #middleschoolteacher #middleschoolteacher #middleschoollife #dyson #panerabread #tjmaxx ♬ Holly Jolly Christmas - Michael Bublé
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu