"Šie svētki būs citādāki." Maestro mazmeita par to, kā Paula ģimene svin svētkus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pauls Zvirbulis

Maestro Raimonda Paula ģimenē šie Ziemassvētki būs pavisam citādāki. Viņa mazmeita Annamarija Paula žurnālam "Privātā Dzīve" pastāstīja, kā parasti svin Ziemassvētkus un kā šis gads atšķirsies no iepriekšējiem.

Ziemassvētkus Maestro ģimene vienmēr svinējusi kopā.

"Šie svētki būs citādāki, tāpēc ir skumji un grūti. Agrāk Lana [Maestro sieva Lana Paula - red.] gatavoja Ziemassvētkos maltītes un visa ģimene pulcējās pie viņiem," atklāj Annamarija.

Ziemassvētkos neiztika arī bez humora. "Man visvairāk patika opja un Lanas attiecības. Viņiem patika jokot vienam ar otru. Opis mēdza Ziemassvētkos apsēsties pie galda, ātri paēst un jau pēc piecām minūtēm devās skatīties televizoru. Un tad Lana teica: "Izviņiķe meņa, Maestro, a kuda vi? (no krievu val. - Atvainojiet, Maestro, uz kurieni jūs?)" Un tad opis atbildēja: "Ko? Es jau pabeidzu." Lana: "Ko pabeidzi? Tu nevari ar ģimeni pasēdēt?" Uz to opis parasti pabubināja, ka jau pasēdējis pietiekami daudz ar ģimeni," atminas Annamarija.

Jau ziņots, ka šā gada 4. augustā sabiedrību pāršalca skumja vēsts - pēc slimības 84 gadu vecumā mūžībā devās maestro Raimonda Paula sieva Lana Paula. Maestro ar dzīvesbiedri 31. augustā atzīmētu 61. kāzu jubileju.

Atvadīšanās no Lanas notika vien tuvāko lokā. Piemiņas pasākums pirms kremēšanas noritēja 8. augusta pusdienlaikā, un tajā piedalījušies tikai pieci cilvēki – pats Raimonds Pauls, meita Anete ar vīru un Paulu mazmeitas Annamarija un Monika.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 19. decembra numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu