"Ticiet man, tur nav nekā romantiska." "Ekstāzes" galvenie varoņi par seksa ainām (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

No 21. decembra pie Go3 skatītājiem nonāca seriāla "Ekstāze" pirmā epizode, kas izcelsies ar vēl lielāku atklātību un jaunām sižeta līnijām. Jau iepriekš izskanējis, ka šis ir pirmais projekts Latvijā, kurā tika piesaistīta intīmo kadru koordinatore Ieva Norvele. Arī galvenie aktieri TVNET+ komentējuši seksa ainas.

Gan filmas, gan sešu sēriju erotiskā drāma vēsta par fotogrāfi Efeju, kura, bēgot no rutīnas attiecībās ar vīru, attopas kaisles virpulī ar ekscentrisku mākslinieku Eliasu. Iekāres apreibināta, viņa neaizdomājas par eiforijas sekām. Efeja nonāk kaislību, melu un intrigu virpulī, taču drīz vien šī jaunā aizraušanās kļūst par toksisku attiecību un asaru avotu. Efeja saprot, ka attiecībām ar Eliasu ir sava cena – iznīcība.

Šajā projektā intīmu kadru netrūkst, un tamdēļ tika pieaicināta intīmo kadru koordinatore Ieva Norvele, kura par darbu šajā projektā stāsta: "Lai veidotu tāda veida saturu, ir arī zināmi priekšnoteikumi. Visas intīmās ainas ir simulētas, līdz ar to šeit ir svarīgs trešais cilvēks, kas nav režisors.

Mans pienākums bija veidot darba atmosfēru, kas ir droša, profesionāla. Mēs novilkām zināmas robežas, attiecīgi tām sekojām. Norunājām ar visām iesaistītajām personām, kas un kā notiks, līdz pēdējai vīlei. Runājām par kameru leņķiem, dažos momentos bija svarīgs arī gaismu raksturs. Ļoti sadarbojāmies arī ar tērpu mākslinieci, jo intīmajās ainās ir ļoti svarīgi, lai mēs zinām, kas tiks vilkts nost, ko paslēpt, ko maskēt.

Runājot par seksa ainām filmā, intīmo ainu koordinatore Ieva uzsver, ka šīs ainas ir simulētas, proti, reāla dzimumakta nebija.

Galvenā aktrise Linda piebilst:

"Mēs to nedarījām pa īstam, mēs attēlojam kustības, kas jums, skatītājiem, rada ilūziju, ka tas ir pa īstam."

"Šajos kadros mēs darījām visu iespējamo, lai neradītu kairinājumu, kas izraisītu aktieriem uzbudinājumu," piebilda intīmo ainu koordinatore.

Arī Rihards Lepers komentēja: "Šeit notika absolūta vienošanās. Kā piemēru varu minēt - aktierim iedod cilvēka siluetu un viņš var apvilkt, kuras vietas nevēlas, lai tiktu aizskartas. Tās tikpat labi var būt lūpas, plecs vai labās kājas pēda. Tas viss tiek izrunāts un atrunāts. Vēlmes tiek ļoti respektētas. Sākumā ir horeogrāfija, mēģinājums, un tad mēs to nospēlējam. Nākamais darbs ir kamerām, pagriežot pareizo leņķi, gaismas, lai tas viss patiešām izskatītos pa īstam. Un jāatceras, ka šī ir mākslas filma.

Lepers arī humoristiski paskaidroja, vai aktieris, spēlējot šāda veida lomas, izjūt uzbudinājumu: "Ticiet man, tur nav nekā romantiska, ja, veidojot mīlas ainu, apkārt stāv 20 cilvēku un ik pa brīdim tiek teikts - tu šobrīd neesi gaismā. Tur uzbudinājuma nav nekāda.

Tā ir mūsu profesijas burvība - ļaut skatītājiem pagarināt ainu iztēlē. Strādā jūsu fantāzija."

Par projekta tapšanu, aizkulisēm un galveno varoņu pieredzi un atziņām plašāk varat iepazīties TVNET+. 

Režisora Dž. Dž. Džilindžera erotiskā drāma, kuras pamatā Karīnas Račko skandalozais romāns, kinoteātros visā Latvijā no 1. decembra!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu