Jūlijs Krūmiņš dziedātāju Dināru Rudāni "uzsēdinājis" uz cigāriem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: dinara_rudan/Instagram

Miljonāra Jūlija Krūmiņa grandiozajā 80 gadu jubilejā Katrīnei Vasiļevskai bija iespēja parunāties ar dažādiem sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem, kuri bija ieradušies apsveikt gaviļnieku. Viena no viešņām bija dziedātāja Dināra Rudāne, kura atklāja, ka Jūlija Krūmiņa iespaidā sākusi smēķēt cigārus.

Dināra atklāja, ka Jūlijs esot viņai iemācījis smēķēt, un no tā brīža šī nodarbe abiem ir ļoti tuva. "Parasti es viņam atvedu cigāru, mēs visu laiku dalāmies ar tiem, jo viņš man to pielipināja, par ko viņš nav laimīgs. Viņš mani ir uzsēdinājis uz cigāriem!"

Dināra paskaidroja, ka viņai savulaik bijusi fotosesija, kurā bija nepieciešams smēķēt cigāru. Jūlijs viņai parādīja, kā to darīt, un no tā laika šī nodarbe dziedātājai iet pie sirds.

Jau ziņots, ka Krūmiņa svinības norisinājās kādā no Rīgas konferenču centriem, un uz tām pulcējās aptuveni 300 viesu. Pasākumu vadīja aktieris Andris Bulis un krievu humorists Maksims Galkins, bet ar muzikāliem priekšnesumiem priecēja gan pašmāju mūziķi, piemēram, Inese Galante, Jānis Stībelis, Dināra Rudāne, gan viesi no ārzemēm - "Boney M" un "ABBA ARRIVAL" un Al Bano.

Krūmiņš atklāja, ka svinības izmaksājušas ap 70 000 eiro.

Pēc svinībām Krūmiņš atklāja, ka tomēr līdz galam nav apmierināts ar savu dzimšanas dienu.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu