VIDEO "Paldies tiem, kas nepaņem to kapeiciņu." Kur nonāk ziedojumi, kas iegūti no depozīta sistēmā nodotās taras?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Depozīta Iepakojuma Operatora" pirmais lielapjoma taromāts jeb beramtaromāts pie "Maxima" veikala Andreja Saharova ielā.
"Depozīta Iepakojuma Operatora" pirmais lielapjoma taromāts jeb beramtaromāts pie "Maxima" veikala Andreja Saharova ielā. Foto: Zane Bitere/LETA

Nododot izlietotās pudeles depozīta sistēmā, iespējams naudu ziedot labdarībai. Latvijas Televīzija vēsta, ka šajos Ziemassvētkos par ziedojumiem tiek sarūpētas paciņas simtiem pensionāru un aprūpē esošajiem cilvēkiem.

Paciņās ir tādas lietas kā eļļa, makaroni, konservi, arī mazgāšanas līdzekļi un saldumi.

Latvijas Samariešu apvienībā novērojuši, ka vientuļnieki priecājas pat par žāvētu aprikožu paciņu – viņiem tas ir liels gardums.

"Aizkustināti līdz asarām. Viena kundze teica – "Aprikozītes! Es sapņoju." Viņiem nereti ir pilns galds ar zālēm. Tas ir primāri," stāstīja Mājas neatliekamā izsaukuma un aprūpes dienesta vadītāja Valda Ozoliņa.

"Paldies tiem, kas nepaņem to kapeiciņu. Piespiež to ziedošanas pogu. Un es esmu tā, kas ved dāvanas uz aprūpi mājās, kas kopā ar komandu pieskatām. Katra centra izmantošanu varam pierādīt," sacīja Valda Ozoliņa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu