Bukarts Čehijas ekstralīgas mačā spēlē spoži un gūst vārtus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Roberts Bukarts
Latvijas hokejists Roberts Bukarts Foto: HC Vítkovice Ridera/Facebook

Latvijas hokejists Roberts Bukarts otrdien Čehijas ekstralīgas mačā guva vārtus un palīdzēja Vītkovices "Ridera" izcīnīt uzvaru.

"Ridera" izbraukumā ar rezultātu 4:2 (2:1, 1:1, 1:0) guva panākumu pār Tršinecas "Ocelārži" vienību.

Bukarts izcēlās ar precīzu metienu pirmās trešdaļas izskaņā, izvirzot vadībā Vītkovices vienību ar 2:1.

Latvijas hokejists kopā uz ledus bija deviņas minūtes un 52 sekundes, no kurām minūti un 45 sekundes spēlēja vairākumā, un atzīmējās statistikā ar vienu metienu pa vārtiem, noslēdzot maču ar neitrālu lietderības koeficientu.

Citā mačā Jāņa Jaka un Kristapa Zīles pārstāvētā Litvīnovas "Verva" savā laukumā ar rezultātu 6:3 (4:2, 1:0, 1:1) pārspēja Liberecas "Bīlī Tygrži". Jaks, atgriežoties laukumā pēc savainojuma sadziedēšanas, atzīmējās ar rezultatīvu piespēli.

Savukārt Ralfs Freibergs un Hradeckrālovas "Mountfield" viesos ar 2:4 (0:0, 2:3, 0:1) zaudēja Česke Budejovices "Motor", kamēr Eduarda Tralmaka pārstāvētā Kladno "Rytīrži" izbraukumā ar 3:5 (0:1, 0:3, 3:1) piekāpās Prāgas "Sparta" hokejistiem.

Litvīnovas komanda ar 50 punktiem 29 spēlēs turnīra tabulā ieņem ceturto vietu, Hradeckrālovas vienība ar 46 punktiem ir sestajā pozīcijā, bet "Ridera" ar 32 punktiem 27 mačos un Kladno vienība ar 24 punktiem atrodas attiecīgi 12. un 13. vietā 14 komandu konkurencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu