Pusaudži Lietuvā ar pneimatisko ieroci sašāvuši savu draugu, jo viņš atbalstījis Ukrainu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvida gūtie ivainojumi no šāvieniem.
Dāvida gūtie ivainojumi no šāvieniem. Foto: 15min.lt/No personīgā arhīva

Viļņā dzīvojošās Krievijas pilsones Irinas dēls Dāvids piektdien, 22. decembrī, devies tikties ar draugiem, bet mājās atgriezies ar šāviena brūcēm, ko atstājis pneimatiskais automātiskais ierocis AK-74M. Pēc dēla teiktā, pusaudži viņu aizskāruši, jo viņš paudis atbalstu Ukrainai un nosodījis Krievijas asiņaino iebrukumu, ziņo Lietuvas medijs "15min.lt".

Irina platformā "Facebook" raksta, ka Dāvids piektdienas vakarā ar klasesbiedru un vēl vienu puisi no paralēlklases devies uz kādu picēriju Viļņā, kur sākuši sarunas "par politiku".

Abi runājuši par Krievijas iebrukumu Ukrainā – Dāvida draugi nostājušies Krievijas pusē, bet viņš paudis atbalstu Ukrainai, par ko abi jaunieši viņu nosaukuši par "banderovieti". 

Pēc strīda viņš atstājis picēriju, un neilgi pēc tam viņam trāpījušas plastmasas lodes, kas izšautas no pneimatiskā "Kalašņikova", ko viens no puišiem bija paņēmis līdzi.

Dāvida māte teica, ka pusaudži sākotnēji šāvuši uz pudelēm, kas bija novietotas ārā, bet pēc tam tēmējuši arī uz viņas dēlu. Viņš mēģinājis bēgt, bet abi pusaudži turpinājuši uz viņu šaut. Vēlāk gan abi atvainojušies un puisi pavadījuši uz trolejbusa pieturu. 

Irina par notikušo informējusi Viļņas pašvaldības policiju, kas sākusi izmeklēšanu. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu