Šiliņš uzvarētā Vācijas bundeslīgas spēlē izceļas ar "double-double"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kārlis Šiliņš
Kārlis Šiliņš Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolists Kārlis Šiliņš trešdien izcēlās ar 16 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām Vācijas bundeslīgas spēlē, sekmējot "Gottingen" komandas uzvaru.

"Gottingen" viesos ar rezultātu 113:109 (22:20, 23:29, 27:24, 24:23, 17:13) papildlaikā pārspēja Heidelbergas "MLP Academics" komandu.

Šiliņš, laukumā pavadot 33 minūtes un 42 sekundes, realizēja divus no trīs divpunktu metieniem, divus no četriem tālmetieniem un sešus no astoņiem soda metieniem. Tāpat viņa rēķinā bija arī viena rezultatīva piespēle, viens bloķēts metiens, divas kļūdas, divas piezīmes, otra labākā efektivitāte uzvarētāju rindās (24) un pozitīvs +/- rādītājs (+1).

"Gottingen" komandā Boudijs Hams guva 24 punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, bet Umodžam Gibsonam bija 21 punkts un deviņas rezultatīvas piespēles. Pretiniekiem 22 punktus guva un 12 rezultatīvas piespēles atdeva Džošs Grejs.

Jau ziņots, ka Krišs Helmanis otrdien guva trīs punktus Vācijas bundeslīgas mačā, kurā viņa pārstāvētā Tībingenes "Tigers" piekāpās Eirolīgas klubam Minhenes "Bayern" ar 74:96.

"Tigers" ar četrām uzvarām 13 spēlēs ir 15.vietā, bet "Gottingen" ar bilanci 3-8 atrodas 16.vietā 18 komandu konkurencē.

Pagājušajā sezonā par Vācijas čempioni kļuva Ulmas "Ratiopharm", kas finālsērijā ar 3-1 uzvarēja Bonnas "Telekom".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu