Reperis Ozols atklāj 2024. gada lielos plānus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pašmāju hiphopa tēvs Ozols ar draugiem uguņo pārpildītā "Arēnā Rīga"
Pašmāju hiphopa tēvs Ozols ar draugiem uguņo pārpildītā "Arēnā Rīga" Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Reperis Ozols (īstajā vārdā Ģirts Rozentāls) nupat aizvadījis savu līdz šim iespaidīgāko iekštelpu koncertu "Arēnā Rīga", bet īsi pirms lielā notikuma viņš sniedza interviju TVNET+, kurā ne tikai atskatījās uz savu karjeru, bet arī atklāja savus nākamā gada plānus.

- Kas ietilpst tavos 2024. gada plānos? Kāds ir tavs novēlējums nākamajam gadam?

Manos plānos ietilpst paceļot pa pasauli, jo Covid-19 dēļ un jaunā albuma ieraksta dēļ ilgāku laiku esmu bijis šeit uz vietas, Latvijā.

Man šķiet, ka cilvēkam dzīves laikā ir jāredz citas kultūras, jāiedvesmojas no citām valstīm, tautām. Ceļošana ir ļoti labs formāts, kā dzīvot.

Savukārt lasītājiem nākamgad novēlu gribasspēku turpināt iesākto. Ļoti bieži dzīve vai apstākļi mēģina mūs apstādināt realizēt mūsu mazos vai lielos sapnīšus. Vajag mēģināt cīnīties ar to tikt galā. Protams, viegli ir runāt, grūti ir izdarīt.

Arī man ik pa laikam rokas nolaižas, pietrūkst enerģijas un spēka,

bet es tajos brīžos domāju, ka ir vienkārši slikta diena, slikts garīgais, rīt no rīta piecelšos, izgulēšos un atkal būs spēks virzīties tālāk. Ja kādreiz kādā dienā kaut kas nesanāk, parasti ir bišķiņ jānogaida. Viss sakārtosies! Un vēl, tas banāli skan, bet novēlu visiem veselību, jo par naudu veselību nenopirksi. Lai labs nākamais gads!

Pilnu interviju ar Ozolu lasiet TVNET+.

Jau vēstīts, ka ceturtdienas, 28. decembra vakarā, Ozols ar līdz šim iespaidīgāko iekštelpu koncertu "Arēnā Rīga" priecēja savus klausītājus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu