Nu tik būs! Lielais janvāra horoskops visām Zodiaka zīmēm

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Sergey Zaykov/Shutterstock

Janvāra astroloģiskais fons ir diezgan harmonisks, kosmosā nav daudz saspringtu planētu kombināciju un to vajag izmantot. Var plānot jaunus darbus, ķerties pie jau izstrādātu projektu realizācijas, risināt darījumu sarunas. Sirdslietās varam izbaudīt piesātinātas emocijas un krāšņu jūtu lidojumu.

Pilnmēness ar jaudu

Mēness novietojums zodiakā ietekmē dienu astroloģisko fonu un noskaņojumu. Un tad, kad ir mūsu zemes pavadoņa pilnā fāze, tad saviļņojas emocijas.

25. janvārī pilnmēness atradīsies Lauvas zodiaka zīmē, kas ir dinamiska un pārstāv enerģisko Uguns stihiju. Šajā dienā jāsargās no pārlieku emocionālām izpausmēm, jāizvairās no strīdus situācijām, nebūtu vēlams rīkot masu pasākumus, kas var pārvērsties nekārtībās.

Toties Mēness Lauvā ir piemērots, lai atklātu mīlas jūtas un ar plašu, skaistu žestu pārsteigtu mīļoto.

Skaitīsim un rēķināsim

Prāta, komunikāijas un par darījumu sarunām „atbildīgais” Merkurs 14. janvārī nonāks Mežāža zodiaka zīmē, kas ir racionāla un pragmatiska. Tas ir labs stāvoklis lietišķām sarunām. Mežāža zīme izprot materiālās pasaules būtību, prot rēķināt un sakatīt izdevīgumu.

Šajā laikā mēs sevī arī varam atklāt kādu jaunu šķautni – pēkšņi izrādīsies, ka esam mērķtiecīgāki, atbildīgaki, disciplinētāki. Darba vidē priekšroka tiks dota ierastām, pat konservatīvām darbībām, nevis novatoriskām idejām. Mežāža zīmei svarīga lietu kārtība.

Mīlestība grib izplest spārnus

Gandrīz visu mēnesi (līdz 23. janvārim) mīlestības planēta Venera atradīsies Strēlniekā. Tā ir zodiaka zīme, kas vēlas plašumu un brīvību. Mīlestības izpausmes dinamiskas – kā aizraujošā piedzīvojumā. Daudz uguns, kaislību un skaistu solījumu. Ir jābauda dzīve un nevajadzētu ieslīgt rutīnā. Šajā laikā mīlestības putnam vajag spārnus skaistam lidojumam.

Tikai jāatceras – katram cilvēkam ir savs individuālais horoskops un visiem vienādi nebūs nekad.

Janvāra horoskopi visām Zodiaka zīmēm

AUNS

Daudz enerģijas. Jauns gads sākas ar jaunu elpu – būs lielas ambīcijas un vēlme sasniegt dižus mērķus. Šajā mēnesī var parādīties dažādi izaicinājumi darbā vai personīgajā dzīvē. Sākotnēji tas darīs nemierīgu un var radīt apjumumu, taču tev ir spēcīgs raksturs un izturība, lai ar visu tiktu galā. Darbā vai biznesā rosies ar domu, ka neviens kalans nav par augstu un neviena jūra par dziļu, tad būs rezultāts un gandarījums. Ej sabiedrībā, apmeklē profesionāļu tikšanās, prezentācijas vai korporatīvos pasākumus – tās ir vietas, kur veidosies jauni kontakti un idejas par pelnošiem projektiem. Brīvajā laikā ar prieku piedalīsies sporta pasākumos. Kāda diena var uzdāvāt aizraujošu iepazīšanos, kas liek sirdij notrīset brīnuma nojausmās.

VĒRSIS

Ļoti produktīvs mēnesis. Skaidri saskatīsi mērķi un izvirzīsi augstas prasības gan pats sev, gan kolēģiem vai biznesa partneriem. Ar praktisku un pragmatisku pieeju atradīsi lieliskus risinājumus. Derētu tikai mazliet izkāpt no ierastās komforta zonas un plūkoties pēc jauniem apvāršņiem, jo, kā mēdz teikt: „Zem guloša akmens ūdens netek”. Nebīsties no kreatīvām idejām, tās var atnest pēkšņus panākumus. Dinamiskajā dienu skrējienā ir svarīgi atvēlēt laiku atpūtai. Vari izmēģināt jaunu hobiju vai piedalīties kopīgās aktivitātēs ar draugiem. Prieku sagādās arī rāmi meditatīva laika pavadīšana, piemēram, garas pastaigas dabā vai kvalitatīva, izzinoša literatūra.

DVĪŅI

Janvāris sola daudzveidīgu pieredzi un dažādus izaicinājumus lietišķajā jomā. Komunikācijas virtuozam jaunu kontaktu veidošana problēmas nesagādās, bet svarīgi, lai pretī ir cilvēki, kas saprot tevi no pus vārda. Tā jebkuru ideju viegli „apaudzēt” un padarīt dzīvotspējīgu realitātē. Tā kā Dvīņiem allaž svarīgas zināšanas un daudzveidīga informācijas plūsma, ir vērts pieteikties kursos vai vairāk laika pavadīt tīmeklī, meklējot un apgūstot vajadzīgo. Kā rosīgs cilvēks, gribēsi iesaistīties vairākās aktivitātēs vienlaicīgi, bet svarīgi neaizmirst par atpūtu un relaksāciju, lai saglabātu emocionālo līdzsvaru.

VĒZIS

Svarīga partnerības tēma. Gada pirmajā mēnesī neliels apjukums, jo ideju daudz, bet nav īsti skaidrs, pie kuras ķerties tagad, pie kuras vēlāk, un ar ko kopā to darīt. Aktuāls sakāmvārds, ka viena galva gudra, bet divas vēl gudrākas. Iespējams, jāatgriežas pie kādas senākas sadarības, kas jau iepriekš izturējusi laika pārbaudi. Pamazām viss nostāsies savās vietās, un varēsi darboties ar pilnu jaudu. Taču ir svarīgi rūpēties par savu emocionālo labsajūtu un izvairīties no pārmērīgas stresa. Gandarījums no draugu un ģimenes pasākumiem, bet izvēlies arī mierīgas aktivitātes, piemēram, gatavošanu, lasīšanu vai filmu skatīšanos mājas apstākļos.

LAUVA

Jaunais gads sākas ar vēlmi būt uzmanības centrā. Veselīgas ambīcijas motivēs daudz strādāt, lai sasniegtu profesionālos mērķus. Vai vismaz gūtu par tiem skaidrību. Droši izklāsti un aizstāvi savas idejas, meklē domubiedrus, veido komandu. Ja kādā brīdī rodas sajūta, kapār racionālām lietām virsroku sāk ņemt emocijas, tad mēģini savaldīties. Šoreiz navajag censties pateikt visiem visu. Brīvajā laikā prieku sagādās sabiedriskie pasākumi, teātra vai koncerta apmeklējums. Īpaša nozīme draugiem, kas gatavi dalīties gan priekos, gan rūpēs. Jaukas noskaņas sirdslietās, bet turies tālāk no flirta darbavietā.

JAUNAVA

Materiālais faktors ir spēcīga motivācija, lai koncentrētos jauniem darbiem. Pēc svētkiem un aizvadītā gada nogales garajām brīvdienām ar finanšu situāciju pārāk apmierināts nebūsi. Ko iesākt? Čakli jāstrādā, bet vajadzētu arī meklēt jaunus variantus. Janvārī var rasties iespējas satikt cilvēkus, kas gatavi sadarboties un strādāt pie kāda pelnoša projekta. Kā mēdz teikt: lielu spēli neviens nevar uzvarēt viens pats. Brīvajā laikā labprāt pievērsīsies mājas darbiem, taču arī sirdsietas nebūs otrajā plānā. Attiecībās ar otro pusīti daudz romantikas, bet brīvajām sirdīm neparasta tikšanās un kaislības.

SVARI

Šajā mēnesī var parādīties tās izpausmes, ko bieži piemin Svaru zodiaka zīmes aprakstos: svārstīšanās, strauja viedokļa maiņa un vēlme piekāpties mīļā miera labad... Ļoti jādomā par harmoniju un jāturas tālāk no stresa situācijām. Ja profesionālajā jomā kāds ceļš noiets, varbūt ir vērts ielūkoties darba sludinājumos, pieteikties augstākam amatam vai rakstīt biznesa projektu. Radošās domas lidos augstu un var rasties kaut kas patiesi ģeniāls. Brīvajā laikā būs vēlme piedalīties sabiedriskos pasākumos, apmeklēt teātri, koncertu vai kādu citu mākslas pasākumu. Privātajā dzīvē svarīga diplomātija un spēja rāmi noregulēt spriedzes situācijas. Kādu var saviļņot vēl neizjustas emocijas un kaislības.

SKORPIONS

Ļauj, lai gads profesionālajā jomā sākas rāmi un apgriezienus uzņem pamazām… Jāpiedomā pie emocionālā komforta un jāatrod līdzsvars starp darbu un atpūtu. Ja daudz strādāts, tad labi jāatpūšas. Naudas plūsmas palielināšanā noderēs jaunas zināšanas - neapstājies pie iegūtās pieredzes, bet iemācies kaut ko jaunu. Labākus rezultātus panāksi ar projektiem, kas kaut kādā veidā sasitās ar ārzemju tēmu. Spējai sadarboties un partneru pieredzei būs nozīme. Kopīgai lietai par labu nāks saprātīgs kompromiss, tāpēc nespītējies tikai principa pēc. Brīvo laiku labprāt pavadīsi ar uzticamiem draugiem vai ģimeni.

STRĒLNIEKS

Dienu karuselis virpuļo ar pilnu jaudu, un tevi tas iedvesmo: var būt vēlme pēc piedzīvojumiem, ceļojumiem, plašiem apvāršņiem un jaunām zināšanām. Ir vērts pieteikties kādos kursos, apgūt tehnoloģijas, iepazīt mākslīgā intelekta iespējas. Un, protams, rakstīt jaunus projektus. Īpaši laba intuīcija attiecībā uz peļņu - ātri sapratīsi, kur izdevīgums un kā ienākumus palielināt. Brīvajā laikā aktuālas privātās dzīves tēmas. Pāriem vēlams kopā apmeklēt pasākumus, doties izklaidēs un attiecībās piešķilt jaunu dzirksti. Ja veido jaunas attiecības, tad pamazām, palēnām – virzies uz priekšu maziem solīšiem. Pārlieka aizrautība var novest pie vilšanās.

MEŽĀZIS

Izteikta vēlme strādāt pie karjeras, un mērķu sasniegšanas. Tava enerģiskā rosība aizraus kolēģus un biznesa partnerus. Varbūt jāpaplašīna darbošanās un jāmeklē jaunas iespējas, patlaban kontakti veidosies viegli un nesīs augļus. Tikai pievērs uzmanība juridiskiem aspektiem – lai norunas tiek fiksētas līgumos un citos dokumentos. Turklāt nedrīkst “likt visus vēžus vienā kulītē” – labāk attīstīt vairākus darbības virzienus. Brīvajā laikā svarīga sociālā dzīve: labprāt dosies uz pasākumiem, satiksies ar draugiem, rīkosi ģiemnes saietu. Lai privātā dzīve veidotos harmoniskāka, izrunājies ar mīļoto cilvēku un izstāsti, kas tev šobrīd ir svarīgi.

ŪDENSVĪRS

Janvāris sāksies smagnēji: ar nopietnu darbu plānošanu, pārmaiņām profesionālajā vidē un lielu atbildību. Reizumis būs sajūta, ka plecos smgums un visi būtiskie jautājumi jārisina tev. Kas jādara, tas jādara. Nostiprināsi autoritāti un būsi cienījams darbinieks, kura viedoklī ieklausās gan vadība, gan padotie, gan darījuma partneri. Jaunas un novatoriskas idejas diez vai izdosies realizēt, bet – visams savs laiks. Pieraksti tās un noglabā citai reizei. Brīvajā laikā izbaudi rāmu atpūtu, meditācijas un gremdējies filozofiskās pārdomās. Nonāksi pie jaunām atziņām, tostarp saistībā ar attiecību jomu.

ZIVIS

Veroties bankas kontā, sapratīsi, ka lietas labā kaut kas jādara – čakli jāstrādā esošajā lauciņā vai jāmeklē jaunas iespējas. Gada nogalē bijuši izdevumi un vēl arī palieli tēriņi iespējami saistībā ar mājas saimniecību, turklāt vajadzības var rasties pavisam pēkšņi un neplānoti. Ir vērts apjautāties seniem sadarbības partneriem vai paziņām par jauniem variantiem, un jau visai drīz tavā bankas kontā būs pozitīvas pārmaiņas. Privātajā dzīvē pratīsi paspīdēt un pārsteigt. Siltas jūtas var pamosties pret kādu senu paziņu... Ja tev ir otrā pusīte, tad novērtē to un neiesaisties dēkās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu