Bukarts uzvarētā Čehijas ekstralīgas spēlē tiek pie vārtiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja uzbrucējs Roberts Bukarts
Latvijas hokeja uzbrucējs Roberts Bukarts Foto: Johannes Traub/HC Vítkovice Ridera

Latvijas hokejists Roberts Bukarts sestdien Čehijas ekstralīgas mačā guva vārtus un palīdzēja Vītkovices "Ridera" tikt pie panākuma pēcspēles metienu sērijā.

"Ridera" viesos ar rezultātu 4:3 (1:0, 1:2, 1:1, 0:0, 1:0) uzvarēja Česke Budejovices "Motor".

Bukarts guva Vītkoves komandas pirmos vārtus pirmās trešdaļas ievadā, bet pēcspēles metienu sērijā viņam neizdevās raidīt ripu mājinieku vārtos. Latvijas hokejists kopā uz ledus bija 17 minūtes un 36 sekundes, no kurām trīs ar pusi minūtes spēlēja vairākumā, un atzīmējās statistikā ar trīs bloķētiem metieniem, vienu metienu pa vārtiem un neitrālu lietderības koeficientu.

Savukārt citā spēlē Jānis Jaks tika pie rezultatīvas piespēles, kamēr viņa un Kristapa Zīles pārstāvētā Litvīnovas "Verva" savā laukumā ar 6:1 (1:0, 3:1, 2:0) pārspēja "Mlada Boleslav".

Vēl Eduarda Tralmaka pārstāvētā Kladno "Rytīrži" mājās ar 4:5 (0:1, 3:2, 1:1, 0:1) papildlaikā zaudēja Brno "Kometa", kamēr Ralfs Freibergs un Hradeckrālovas "Mountfield" viesos ar 2:7 (1:0, 0:1, 1:6) piekāpās Tršinecas "Ocelārži".

Litvīnovas komanda ar 56 punktiem 31 spēlē turnīra tabulā ieņem ceturto vietu, Hradeckrālovas vienība ar 46 punktiem ir septītā, bet "Ridera" ar 34 punktiem 28 mačos un Kladno vienība ar 28 punktiem 29 mačos 14 komandu konkurencē atrodas attiecīgi 12. un 13. vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu