Oļega Fiļa 50. dzimšanas dienā mīļotā viņam sagādā ekskluzīvu pārsteigumu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: kristinejelinska/ Instagram

Miljonārs un Nurmuižas pils saimnieks Oļegs Fiļs pavisam nesen nosvinēja savu 50. dzimšanas dienu. Viņa mīļotā sieviete Kristīne Jelinska Oļegam  bija sarūpējusi ekskluzīvu pārsteigumu, raksta izdevuma "Privātā Dzīve".

"Pirmo reizi jubileju svinēju ārpus Latvijas," atzīst miljonārs un Nurmuižas pils saimnieks. Viņam 50. jubilejā mīļotā uzdāvinājusi ceļojumu uz Senbartelmī salu Karību jūrā.

"Kristīne mani pārsteidza. Līdz šim dzimšanas dienā vienmēr biju aizņemts darbos, kas gada nogalē sakrājušies, tāpēc ar svinībām kā nu kuro reizi sanāca. Dažkārt jau pasvinēju, bet tā, ka jubilejā būtu prom no mājām, ne reizi nebija gadījies," stāsta Fiļs.

Ceļojums uz Senbartelmī bija viņa draudzenes Kristīnes Jelinskas izplānots. "50. jubileja ir kas ļoti īpašs. Es pat sākumā domāju, vai organizēt varenu balli, piemēram, Hanzas peronā vai Nurmuižā, kas ir ideālas vietas lielām un skaistām svinībām. Taču gribēju, lai Oļegs pat nenojaustu, kas tiek plānots, bet Latvijā tādu balli sarīkot laikam nemaz nav iespējams. Pazīstot Oļegu un zinot, cik ļoti viņam patīk miers, klusums un ģimeniska atmosfēra, sapratu, ka daudz labāk būtu organizēt ceļojumu," stāsta Kristīne.

Apskatot vairākus galamērķus, izvēle krita par labu Francijas aizjūras teritorijai - Senbartelmī salai. "Tā ir ekskluzīva vieta gan gardēžiem, gan luksusa atpūtas cienītājiem."

Pludmalē Oļega un Kristīnes divvientulību izjauca vien kāds bruņurupucis.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 2. janvāra numurā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu