Kopbraukšanas platforma "Bolt" tagad piedāvās arī "Tesla" elektroauto

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Kopbraukšanas platforma "Bolt" klientiem Rīgā sākusi piedāvāt braucienus ar "Tesla" elektrotransportlīdzekļiem, informēja kompānijā.

Tostarp "Bolt" vadītāja Latvijā Kristīne Bezerra-Kjerulfa aģentūrai LETA sacīja, ka patlaban Rīgā elektroato kategorijā ir pieejami divi "Tesla" automobīļi.

"Mūsu mērķis ir izvērtēt klientu pieprasījumu," norādīja Bezerra-Kjerulfa, piebilstot, ja tas būs liels, "Bolt" palielinās pieejamo elektroauto skaitu.

Braucienus ar "Tesla" elektroauto īstenos licencēti "Bolt" pasažieru pārvadājumu sadarbības partneri.

Attiecīgi "Bolt" mobilajā lietotnē ir ieviesta atsevišķa elektrisko transportlīdzekļu kategorija.

Kompānijā arī norāda, ka "Bolt" elektroauto kategorijas transportlīdzekļi ir pieejami 73 pilsētās Eiropā un Āfrikā, savukārt "Tesla" elektroauto kopbraukšanas jomā patlaban pieejami tikai Tallinā un Rīgā.

Kopumā "Bolt" pakalpojumus izmanto vairāk nekā 150 miljoni klientu 45 Eiropas un Āfrikas valstīs, informē kompānijas pārstāvji.

"Bolt" 2013.gadā Igaunijā izveidoja Markuss Villigs, kuram pašlaik kompānijas kapitālā pieder 17,05%. Grupu veido vairāki desmiti uzņēmumu, kuru māteskompānija "Bolt Technology" ir visu "Bolt" lietotņu intelektuālā īpašuma turētāja. Lielāko daļu izpētes un izstrādes darba saistībā ar intelektuālo īpašumu notiek Igaunijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu