Dukurs, Gluzunova, Vasiļevska un grupa "Inspo" ekskluzīvajai Leonai plāno atņemt "ekskluzīvo" titulu

Foto: publicitātes
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Gadumijā vairākas sabiedrībā pazīstamas personas – dziedātāja Elīna Gluzunova, mūziķis Miks Dukurs, grupas "Inspo" dalībnieki Nadīna un Aivars un TV seja Katrīne Vasiļevska nāca klajā ar jaunumu. Viņi visi apvienojušies un radījuši jaunu muzikālu apvienību "Tracis".  Sarunā ar "Apollo.lv" dalībnieki pastāstīja vairāk, kā grupa radās un kādi ir viņu nākotnes plāni Latvijas šovbiznesā. 

- Kā radās jūsu muzikālā apvienība?

Atbild Elīna Gluzunova.

- Oktobra nogalē piedalījāmies pašmāju šovā "Vakariņš ar savējiem", kur trīs vakarus pēc kārtas devāmies ciemos pie dažādiem interesantiem cilvēkiem. Trešajā vakarā viesojāmies pie Nadīnas un Aivara (grupas "Inspo" dalībniekiem). Man ar Miku viņi bija zināmi no 2022.gada "Supernovas", taču tovakar visi iepazināmies tuvāk. Vakara noslēgumā Aivars bija sarūpējis mums uzdevumu - radīt dziesmu. Bija sagatavots pamata bīts, uz kura uzbūvēt melodisko līniju un tekstu. Ļoti ātri un necerēti labi izveidojās lipīgs džingliņš, kuram pavisam noteikti bija nepieciešams turpinājums. Lūk, te nu ir rezultāts!

- Spriežot pēc publiskotās informācijas, esat izvēlējušies izcelties ar īpašu stilu. Kā jūs to raksturotu, un kāds ir tā vēstījums?

- Uzreiz jāpiemin, ka mēs katrs par sevi kā personības esam ļoti radoši un spilgti, tomēr "Trača" ietvaros nākam ar lielāku jaudu un kaisli. Šajā projektā esam skaļi, ekskluzīvi un dārgi.

Mihails (Miks), Jekaterina (Katrīne), Jeļena (Elīna), Nadja (Nadīna) un Raimonds (Aivars) ir mūsu iekšējās būtības atspoguļojums ar ļoti augstu temperamentu.

To novērosiet arī mūsu stilā. Runājot par pirmo uznācienu Čiekurkalnā – stilam nav nozīmes, visu izšķir ekskluzivitāte.

Par dalībniekiem – četri no jums ir mūziķi, taču Katrīne ir TV seja. Jautājums, vai Katrīne līdz šim ir slēpusi savu talantu? Kāda ir viņas loma šajā apvienībā?

Katrīne: Manī slēpjas ļoti daudz talantu, un nu viens no tiem sācis lauzties uz āru! Nu, Meraijas Kerijas dziesmu "Whitout You" jeb "Music Idol" dalībnieces "Ken LEE" es varētu nodziedāt vienā līmenī ar pašu mākslinieci. Sekojiet mums, un redzēsiet arī visas manas šķautnes radošajā sfērā.

- Kādi ir jūsu plāni Latvijas šovbiznesā?

- Lieli, lai neteiktu grandiozi.

- Kādu vēstījumu jūs caur grupu gribat nodot?

Atbild Miks Dukurs.

- Caur šo grupu un dziesmām mēs vēlamies pateikt to, ka ikviens var būt bagāts un ekskluzīvs, ja to ļoti vēlas! Un nav svarīgi, no kurienes nāc; ja apkārt ir īstie cilvēki - viss ir iespējams, jo spēks ir kopībā! Protams, neaizmirstot par īstām vērtībām, kas ir nauda, protams! Bez tās tu laimi neieraudzīsi, jo nauda – tā ir brīvība, tās ir iespējas! Jo vairāk naudas - vairāk prieka, vairāk iespēju, vairāk baudas, un tā nes arī mieru, saticību un neizmērojamu mīlestību pret sevi un apkārtējiem. Vairāk laimīgu cilvēku, tas ir mērķis, ko vēlamies sasniegt.

- Kādu jaunu katra šķautni grupā varēs ieraudzīt? Ko tādu, ko nezinām par jums visiem līdz šim?

- Nezināt jūs daudz ko, bet visu, ko nepieciešams zināt, - uzzināsiet. Mums pavisam noteikti ir ko teikt!

- Vairākkārt izskanējis vārds "ekskluzīvi". Zinām, ka Latvijā jau ir viena ekskluzīva dziedātāja Leona - vai grasāties viņai atņemt šo titulu?

- Vienbalsīgi varam teikt - esam viņai to atņēmuši! (Smejas.)

Tomēr, ja viņa ļoti vēlas kļūt par vienu no mums, šāda iespēja būs. Ne tikai viņai, bet ikvienam. Drīzumā tiks izsludināts kastings mūsu otrā singla videoklipam, kurā tad lemsim, kurš no jums būs pietiekami ekskluzīvs.

Ne velti dziesmas beigās būs teksts "mēs rakstām tikai ekskluzīvas dziesmas". Šis ies cauri visai mūsu daiļradei pavisam noteikti, mēs savās dziesmās atspoguļosim arī citas Latvijā zināmas grupas. Mūsu pirmās dziesmas "Čiekurkalns" tīzerī var dzirdēt daļu no tām. Būs jaudīgi!

Grupas debija jeb dziesma "Čiekurkalns" un tās videoklips iznāks jau 4. janvārī.

- Par ko ir dziesma "Čiekurkalns"?

Par eksistenciālo krīzi, kas mūs katru piemeklē pēc Jaunā gada svinībām. Lai šī muzikālā pēcsvētku atrauga kalpo kā himna jūsu dvēseļu dziedināšanai!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu