"Volvo" šoferis par braukšanu ar 169 km/h tiek bargi sodīts (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Sid0601/Shutterstock

Šā gada 3. janvārī Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Rietumvidzemes iecirkņa Reaģēšanas nodaļas darbinieki, veicot ikdienas satiksmes uzraudzību, uz autoceļa Valmiera-Matīši-Mazsalaca fiksēja kādu “Volvo” markas automašīnu, kuras vadītājs brauca ar 169 km/h, tādējādi krietni pārsniedzot atļauto braukšanas ātrumu. Par šādu joņošanu “Volvo” vadītājam piespriests naudas sods un transportlīdzekļu vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegums uz sešiem mēnešiem, ziņo policija. 

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes amatpersonas vakar, 3. janvārī, ap pulksten 16.00 Valmieras novadā, Burtnieku pagastā, uz autoceļa Valmiera-Matīši-Mazsalaca fiksēja kādu automašīnu “Volvo”, kuras vadītājs traucās ar 169 km/h vietā, kur atļauti vien 90 km/h.

Likumsargi nekavējoties reaģēja uz šo pārkāpumu un steidzīgajam autovadītājam lika apturēt transportlīdzekli.

Policijas darbinieki konstatēja, ka pie transportlīdzekļa stūres sēdies kāds 1987. gadā dzimis vīrietis.

Valsts policija sāka administratīvā pārkāpuma procesu par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vairāk par 60 kilometriem stundā. Par šādu pārkāpumu piespriež naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam no 380 līdz 480 eiro, kā arī transportlīdzekļu vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegumu uz sešiem mēnešiem.

Valsts policija aicina autovadītājus nebūt pārgalvīgiem un atcerēties, ka atļautā braukšanas ātruma pārsniegšana, kā arī citu ceļu satiksmes noteikumu neievērošana apdraud ne tikai paša vadītāja, bet arī citu ceļu satiksmes dalībnieku drošību.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu