Girgensons vienreiz met pa vārtiem, "Sabres" izcīna uzvaru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons ceturtdien vienreiz meta pa vārtiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda guva uzvaru.

Latvijas uzbrucējs šajā mačā uz ledus pavadīja 11 minūtes un 58 sekundes, no kurām minūti spēlēja mazākumā, un vienreiz meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, zaudēja vienā iemetienā un iekrāja neitrālu lietderības koeficientu.

Otrajā trešdaļā, gūstot vārtus vairākumā, 2:0 viesu labā panāca Keisijs Mitlsteds un Džefs Skiners, bet mājinieku rindās ar precīzu metienu izcēlās Joels Armija.

Trešajā periodā divas reizes ripu mājinieku vārtos raidīja Teidžs Tompsons, un vēl pa reizei pretinieku vārtsargu pārspēja Rasmuss Dalīns un Džeks Kvins, nokārtojot "Sabres" pārliecinošu uzvaru.

Bufalo vienībā Skiners maču noslēdza ar četriem (1+3) punktiem, Tompsons diviem vārtiem pievienoja arī rezultatīvu piespēli, kamēr 1+1 iekrāja Kvins, Mitlsteds un Dalīns.

Viesu vārtus sargāja Devons Levi, kurš atvairīja 32 ripas, bet otrā laukuma galā Džeiks Allens tika galā ar 32 metieniem.

"Sabres" ar 36 punktiem 39 spēlēs ieņem 14.vietu Austrumu konferencē un nākamo maču aizvadīs sestdien, kad viesosies pie Pitsburgas "Penguins".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu