Britnija Spīrsa nāk klajā ar skaļu paziņojumu: Es nekad neatgriezīšos mūzikas industrijā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: A.PAES/Shutterstock

Pirms kāda laika ārzemju kuluāros izskanēja, ka amerikāņu dziedātāja Britnija Spīrsa gatavojas izdot jaunu mūzikas albumu. Nu viņa atbildējusi uz spekulācijām, nākot klajā ar skaļu paziņojumu.

"Lai viss būtu skaidrs, vairums ziņu ir miskaste! Viņi nemitīgi saka, ka es vēršos pie kaut kādiem cilvēkiem, lai veidotu jaunu albumu…

Es nekad neatgriezīšos mūzikas industrijā!!!

Kad es rakstu, es rakstu sava prieka pēc vai rakstu citiem cilvēkiem! Tiem, kas ir lasījuši manu grāmatu, - ir daudz lietu, ko jūs par mani nezināt... Pēdējo divu gadu laikā esmu uzrakstījusi vairāk nekā 20 dziesmu citiem cilvēkiem. Es esmu "spoku rakstnieks" un, godīgi sakot, man tas tā patīk. Cilvēki arī saka, ka mana grāmata tikusi izdota bez mana apstiprinājuma nelikumīgi, un tas ir tālu no patiesības… vai esat lasījuši ziņas šajās dienās? Esmu tik mīlēta un svētīta!" teikts Spīrsas "Instagram" ierakstā.

Atgādinām, ka 2008. gadā visa pasaule bija lieciniece, ka tolaik daudzu mīlētā dziedātāja un tīņu elks Britnija Spīrsa piedzīvoja nervu sabrukumu. Toreiz daudzi uzskatīja, ka viņa ir sajukusi prātā, taču netika runāts par to, kādu spiedienu viņa izjutusi kā māksliniece, paparaci visatļautību un to, ka saskārusies ar pēcdzemdību depresiju.

13 gadu garumā Spīrsai nebija teikšanas ne par savu karjeru, ne privāto dzīvi.

Pēc tam, kad 2019. gadā sākās kustība #FreeBritney (Brīvību Britnijai), visa pasaule aizturēja elpu un sekoja līdzi notikumu attīstībai. 2021. gada septembrī šī aizbildniecība tika izbeigta.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu