"Neesmu nomīlējis nevienu drauga sievu." Miljonārs Krūmiņš atklāti par sievietēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš
Uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Miljonārs Jūlijs Krūmiņš šovā "Slavenības. Bez filtra" atsauca atmiņā jaunības dienas, daloties stāstā par satikšanos ar pirmo liktenīgo sievieti – viņa sievu un ne tikai.

Krūmiņš par savām attiecībām ar sievietēm runā piesardzīgi, vien minēja, ka ar draugu sievām un sekretārēm nav ielaidies. "Neesmu nomīlējis nevienu drauga sievu, nevienu sekretāri. Man tas bija tabu."

Viņš arī neslēpj, ka skaistas sievietes viņam patikušas, viņš dzīvi baudījis ar pilnu krūti. Bijušas daudzas ballītes, kurās apgrozījušās skaistas sievietes. "Redz, vīrieši dalās divās daļās - tad, kad tu esi skaidrā, kad visu kontrolē, un otrs - kad esi ierāvis un tev viss ir pie vienas vietas."

Taču reiz viņš ieskatījās vienā īpašā sievietē, un tā bija viņa pirmā sieva. Tolaik viņam bija 28 gadi.

Raidījuma vadītāja mēģināja noskaidrot, kā viņš no visām daiļavām izvēlējās savu pirmo sievu. "Jauns, dumjš un iemīlējies. Ar pirmo sievu Natašu iepazinos ballītē. Es gribēju no viņas bēgt, jo izrādījās, ka viņas tēvs ir Rīgas milicijas priekšnieks. Mēs jau kādu gadu bijām nodraudzējušies, kad viņas tēvu aizsūtīja no Rīgas uz Viļņu. Viņai palika dzīvoklis Mežaparkā, un tā nu mēs sagājām kopā."

Jūlijs stāsta, ka Nataša esot bijusi ļoti skaista, un tas bijis tas, kas tobrīd nospēlējis, - viņas skaistums. Jūlija mamma gan esot bijusi pret šīm attiecībām. Kāzas esot bijušas ļoti vienkāršas - abi sarakstījās dzimtsarakstu nodaļā.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu