"Viņš tajā ķermeņa daļā izskatās mīksts." Bijušais UFC čempions skeptisks par Makgregora atgriešanās cīņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AFP / Scanpix

Bijušais UFC čempions Maikls Bispings savā podkāstā "Believe You Me" izteica skepsi par Konora Makgregora atgriešanās cīņu.

Slavenais īru cīkstonis gadu mijā paziņoja, ka oktagonā pirmo reizi kopš 2021. gada vasaras atgriezīsies 2024. gada jūnijā. Viņa pretinieks būšot eksplozīvais Maikls Čendlers.

Makgregors gan pieminēja arī kādu būtisku niansi - cīņa notikšot 83,9 kilogramu jeb vidējā svara divīzijā. Savas karjeras laikā Makgregors nav cīnījies augstāk par 77 kilogramu kategoriju.

Bispings uzskata, ka šī divīzija Makgregoram varētu būt pārāk sarežģīts uzdevums tieši lielā svara dēļ.

"Nav brīnuma, ka cīņa notiks vidējā svarā, jo Konora roka... Es redzēju tikai viņa roku, bet tā izskatījās ļumīga. Viņš izskatās biezs. Necenšos būt nievājošs, bet viņš tajā ķermeņa daļā izskatās mīksts. Viņš pavisam noteikti ir lielāks. Runāju ar Brendanu Loneinu, kurš ar Makgregoru trenējas kopā. Konors esot vismaz 200 mārciņas [90,7 kg] smags," sacīja Bispings, kurš pats šajā vidējā svara kategorijā aizvadīja lielāko daļu karjeras.

Makgregoram dažādas divīzijas karjeras laikā ir bijusi visai ierasta lieta. Savu karjeru viņš sāka 65,8 kilogramu divīzijā, kur izcīnīja čempiona titulu. Tad viņš izcīnīja čempiona jostu 70,3 kilogramu kategorijā, kas, visticamāk, bija arī viņa optimālā divīzija. Tāpat īrs savas karjeras laikā ir aizvadījis arī trīs dueļus 77,1 kilograma divīzijā. Bispings uzskata, ka 83,9 kilogramu kategorija tomēr būšot solis par tālu.

"Šī nav viņa optimālā divīzija. Jā, viņš cīnīsies pret citu vieglā svara cīkstoni. Kā jau teicu, tas nav viņu optimālais svars, līdz ar to viņiem būs papildus kilogrami," sacīja Bispings.

Tomēr bijušais UFC čempions arī uzsvēra, ka tik un tā priecāsies Makgregoru redzēt atpakaļ oktagonā.

"Nevaru sagaidīt šo cīņu, jo viņa dueļos ir tik daudz enerģijas un haipaas. Uzvarēs vai zaudējumi, un pēdējā laikā ir bijis vairāki zaudējumu, tie tik un tā ir ievērības cienīgi mirkļi. Viņa atgriešanās būs kaut kas īpašs. Patiesi. Bet tie papildus kilogrami būs problēma," noteica Bispings.

Makgregors savas profesionālās MMA karjeras laikā ir izcīnījis 22 uzvaras, no kurām līdz šim pēdējā gan nāca 2020. gadā, kad viņš tikās ar Donaldu Seroni. Zaudējuma rūgtumu savas karjeras laikā īru cīkstonis ir izjutis sešas reizes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu