Laura Vizla pirmo reizi sniegusi interviju, atklājot par sevi līdz šim nezināmus faktus (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Influencere Laura Vizla Betas Beidz "Youtube" podkāstā "Made It ar Betu Beidz" pirmo reizi vairāk iepazīstināja ar sevi, pastāstot gan par savu bērnību, gan par dzīvi Amerikā.

Šī ir pirmā intervija, kurā Laura pastāstījusi par sevi vairāk. Viņa neslēpj, ka saņēmusi vairākus intervijas piedāvājumus. Vaicāta, kāpēc viņa iepriekš publiski nav runājusi, Vizla atbild: "Man tas nav tik vienkārši. Es vēl sevi tajā meklēju, vēl mācos un lienu ārā no savas kūniņas, lai runātu ar visiem jums.

Es kautrējos un laikam uztraucos pārāk daudz.

(..) Ja godīgi, es nezinu [par ko uztraucos], bet man ir lietiņas, pie kā man pie sevis jānonāk, lai es justos brīvi un droši."

Betas Beidz iedrošināta, Vizla atzīst: "Es iedvesmojos no tevis, ka tu nebaidies pateikt kaut ko nepareizi, un ja tu saki no sevis, savu viedokli... Bet, jā, es domāju, ka viss nāk ar pieredzi."

Vizla intervijā runāja par savu bērnību, atklājot, ka uzaugusi Juglā, ir vienīgais bērns ģimenē, kā arī to, ka vidusskolas laikā strādājusi Londonā par viesmīli. Viņa arī piecus gadus strādājusi kazino. 

Tāpat viņa intervijā runā par iešanu terapijā, kā arī aprakstīja dzīvi Amerikā.

Kā zināms, Vizlu plašāka sabiedrība iepazina kā Latvijas labākā basketbolista Kristapa Porziņģa draudzeni, ar kuru viņa bija kopā aptuveni trīs gadus.

Pērn vasarā mediji ziņoja, ka šķietami viņu attiecības izjukušas, jo no abu sociālajiem tīkliem pazuda kopbildes, kā arī Vizla nepievienojās sportistam Bostonā.

Tiesa, intervijā viņa nepiemin Porziņģi, taču saka, ka ASV nevarētu iztēloties veidot ģimeni.

Vairāk skaties video!

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu