Brazīlietis Felipe atklāj, cik nopelnījis par filmēšanos lietuviešu komēdijā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Latvijā dzīvojošais digitālā satura veidotājs un šovu dalībnieks brazīlietis Felipe Gabriels Ksavjērs nofilmējies lietuviešu komēdijā "Importētais līgavainis" (Imported Groom). Sarunā ar "Kas Jauns" viņš pastāsta par savu pieredzi un atklāj savu honorāru.

Brazīlietis stāsta par jauno pieredzi: "Filma tika uzņemta pusotra mēneša laikā pirms diviem gadiem Viļņā. Man bija pārsteigums, kad man uzrakstīja filmas producenti un aicināja filmēties. Tā kā man tobrīd bija daudz darba, sākumā pat viņiem neatbildēju. Es nezināju, ka man tiek piedāvāta galvenā loma, padomāju, ka būšu tikai kādā epizodē, kādā kadrā.

Taču, kad man tika uzrakstīts aptuvenais honorārs, nodomāju – oho, tā nebūs kāda maziņa, vienkārša loma, bet gan kaut kas nopietns."

Felipe atklāj, ka honorārs nav bijis lielāks par 10 000 eiro. "Viņi [producenti] bija dzirdējuši, ka Latvijā esmu vietējā slavenība un runāju latviešu valodā. Un, ja esmu iemācījies runāt latviski, tad man nebūs problēmu mēneša laikā apgūt lietuviešu valodu.

Jā, tā arī notika. Katru dienu mācījos lietuviešu valodu, lai dabūtu galveno lomu. Filmā mani neviens nedublē, var dzirdēt manu balsi." Felipem nu ir āķis lūpā, viņš vēlas turpināt aktiera karjeru. "Man bija jau viens labs piedāvājums lielā amerikāņu filmā filmēties, bet viņiem nepatika mans angļu akcents. Tāpēc tagad jāfokusējas uz angļu un spāņu valodas izkopšanu," viņš atklāj.

Filmā otru galveno lomu atveido lietuviešu aktrise Gabriela Martirosjana, kurai arī šī ir debija kino. "Gabriela bija ļoti jauka, un bija forši ar viņu kopā spēlēt. Gandrīz iemīlējos viņā pa īstam," koķeti nosaka Felipe.

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 9. janvāra numurā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu