VIDEO Atrastas durvis un viedtālruņi, kas izkrituši bēdīgi slavenā "Alaska Airlines" lidojuma laikā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Durvis tika atrastas skolotāja pagalmā.
Durvis tika atrastas skolotāja pagalmā. Foto: Reuters/ScanPix

Pēc bēdīgi slavenā aviokompānijas "Alaska Airlines" lidojuma no Portlendas uz Kaliforniju, kura laikā lidmašīnai izkrita sānu avārijas izejas durvis, atrastas gan pašas durvis, gan divi viedtālruņi, atsaucoties uz ASV Nacionālās transporta drošības padomes paziņojumu, raksta medijs "Insider". 

Nacionālā transporta drošības padome bija lūgusi sabiedrības palīdzību, lai atrastu pazudušās lidmašīnas durvis un citas detaļas. 

Svētdien padome paziņoja, ka iedzīvotāji atraduši sānu avārijas izejas durvis, kā arī divus viedtālruņus. 

Durvis tika atrastas Portlendas skolotāja Boba Sauera mājas pagalmā. Vīrietis padomei bija nosūtījis divas fotogrāfijas ar pazudušo lidmašīnas detaļu. 

Medijs "ABC News" raksta, ka skolotājs atzinis, ka viņam pēc durvju atrašanas ir bijušas grūtības aizmigt.  

"Kad es to atklāju, man vienkārši bija grūti noticēt," teica vīrietis. "Bija grūti saprast, ka tas, ko visi Portlendā meklēja, atradās manā pagalmā, un es biju pirmais, kurš to redzēja."

Viens viedtālrunis tika atrasts mājas pagalmā, bet otrs - uz ceļa. 

Uz ceļa atrastais telefons bija tehnoloģiju kompānijas "Apple" viedtālrunis "iPhone", un tas aizvien bijis labā stāvoklī. 

Tam aizvien bija ieslēgts lidmašīnas režīms, bet, to atbloķējot, esot bijusi redzama informācija par konkrēto lidojumu. Šo ierīci atradis kāds iedzīvotājs, kurš ar tā fotogrāfijām pēc tam dalījies vietnē "X". 

Jau ziņots, ka piektdien, 5. janvārī, "Alaska Airlines" pasažieru lidmašīna veica avārijas nosēšanos pēc tam, kad īsi pēc pacelšanās gaisa spiediens tai norāva sānu avārijas izejas durvis. 

"Boeing 737 Max 9" lidmašīna Portlendā atgriezās 35 minūtes pēc pacelšanās. Tai bija paredzēts doties uz Kaliforniju. Gaisa kuģī atradās 171 pasažieris un seši apkalpes locekļi, pati lidmašīna nosēdusies "droši".

Lidmašīna pirms incidenta gaisā sasniedza 4876 metru augstumu. Uzreiz pēc durvju izraušanas sākusies avārijas nosēšanās. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu