Trīs bērnu māte nomirst dažas dienas pēc tam, kad Turcijā veikusi pēcpuses palielināšanas operāciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Bradley Jones/ Facebook

Sieviete no Lielbritānijas, kura ir arī trīs bērnu māte, mirusi pēc plastiskās operācijas Turcijā, vēsta "The Sun". 

26 gadus vecā Demija Agoglija sūdzējās par sāpēm krūtīs dažas dienas pēc tam, kad viņai bija ķirurģiski palielināts dibens, un nomira tajā pašā dienā, kad viņai bija paredzēts atgriezties mājās Mančestrā.

Viņa bija ceļā uz klīniku Stambulā, lai veiktu pēcoperācijas pārbaudi, taču taksometrā piedzīvoja sirdstrieku. Neskatoties uz viņas partnera Bredlija izmisīgajiem mēģinājumiem Demiju noturēt pie dzīvības ar elpināšanu un sirds masāžu, viņa nomira.

Tiek uzskatīts, ka Demija, kuras jaunākais dēls ir vien septiņus mēnešus vecs, pēc operācijas pārcieta vairākas sirdslēkmes, ko izraisīja tauku embolija. 

Viņa devās uz Turciju palielināt sēžamvietu, kaut gan iepriekš tur jau bija saņēmusi nekvalitatīvu zobārstniecību un vēl kādu plastiskās ķirurģijas procedūru.

Viņas brālis medijiem pastāstīja, ka ģimene un Demijas partneris centušies pārliecināt sievieti neveikt plastisko operāciju, taču viņa nebija atrunājama.

Procedūra, ko saņēma Demija, tiek saukta par “brazīliešu dibena pacelšanu”: ārsts atsūc taukus no pacienta vēdera, gurniem, muguras lejasdaļas vai augšstilbiem un injicē sēžamvietā.

Ja tos injicē pārāk dziļi, tie var nokļūt asinsritē un tad nonāk sirdī vai plaušās, aizsprostojot artērijas.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu