"Mazliet esmu tāda uzmanības padauza." Miks Galvanovskis iepazīstina tuvāk ar sevi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: miksgalvanovskis/Instagram

Mūziķis un uzņēmējs Miks Galvanovskis sniedzis atklātu pirmo lielo interviju žurnālam "OK!", kurā ļāva ieskatīties gan savā darba, gan privātajā dzīvē. 

Tev šobrīd ir draudzene?

Nē. Bet – vai es esmu bijis iemīlējies? Jā! Šobrīd gan nezinu, vai tuvākajā laikā spēšu iemīlēties – ne jau tāpēc, ka būtu kāds aizvainojums vai tamlīdzīgi, tikai esmu izvēlējies citādāku dzīvi. Tagad mana prioritāte ir mūzika un darbs, nekam citam neatliek laika. Neesmu gatavs cilvēkam, kas man ir blakus, atvēlēt tikai piecus procentus sava laika – tāda attieksme taču šo sievieti sāpinātu. Tāpēc šobrīd vienkārši nepielaižu sievietes tik tuvu klāt.

Tu mēdz justies vientuļš?

Protams. Bet es ļoti daudz esmu cilvēkos, tāds darbs. Tāds savs burbulītis man ir ari te, Sinnerā (bārs). To esmu izveidojis pats. Cilvēki sāk mani atpazīt, kāds grib parunāties, kāds uztaisīt kopīgu bildi. Ja kāds pienāks klāt - prom nedzīšu, parunāšos, man arī ir patīkami.

Es mazliet esmu tāda uzmanības padauza, teiksim tā. (Smejas.)

Kā zināms, Galvanovskis pēdējo gadu laikā atvēris četrus uzņēmumus bāru un restorānu nozarē. Viens no tiem cietis neveiksmi, esot nācies no tā atteikties.

Visu interviju lasi žurnāla "OK!" jaunākajā numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu