Brazīlietis Felipe vēlas ģimeni veidot ar dāmu no Baltijas valstīm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Slavenības uz oglēm: Felipe Gabriels
Slavenības uz oglēm: Felipe Gabriels Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Latvijā dzīvojošais digitālā satura veidotājs un šovu dalībnieks brazīlietis Felipe Gabriels Ksavjērs nākotnē vēloties ģimeni veidot ar dāmu no Baltijas valstīm, vēsta izdevums "Kas Jauns".

Felipe bieži ceļo, ne reizi vien minējis, ka ir pasaules pilsonis, tomēr nākotnē vēlētos noskatīt kādu daiļavu no Baltijas valstīm, kas būtu ar mieru veidot ģimeni un arī piepildīt Felipes sapni laist pasaulē abu kopīgo dēlu.

Šobrīd Felipe ir dzimtajā Brazīlijā, bet Latvijā atgriezīsies marta sākumā. MTV Brasil kanālā patlaban ik ceturtdienu tiek rādīts realitātes šovs, kas uzfilmēts aizvadītajā vasarā, un tajā redzams arī Felipe.

"Brazīlijā visi skatās realitātes šovu "Ex On The Beach" (Bijušais pludmalē). Šajā šovā es filmējos ar savu bijušo draudzeni [dīdžejmeiteni Tainu no Brazīlijas], ar kuru arī esmu dzīvojis Latvijā. Mēs ar bijušo drudzeni šova filmēšanas laikā uzturējāmies Karību salā. Un tagad ir tāda drāma televīzijā, jo mēs katru reizi strīdamies. Šajā šovā es sevi piesaku kā brazīlieti, kas ilgus gadus dzīvo Latvijā," pastāsta Felipe.

Brazīlietis pērn pabijis 17 dažādās valstīs četros kontinentos, taču šogad viņš ir apņēmības pilns pavadīt vairāk laika Latvijā. "Man ir vairāki projekti, kas jāīsteno. Man ir plāns atvest uz Latviju vairākas visā pasaulē zināmas slavenības. Tāpat gribu šogad nopirkt sev māju vai dzīvokli Latvijā," saka Felipe.

"Apollo.lv" jau iepriekš vēstīja, ka pirms Tainas Felipe sešus gadus bija attiecībās ar latvju daiļavu vārdā Rēzija Stepka. Pēc šķiršanās Felipe atzina, ka pie laimīgo attiecību iziršanas pats vien bijis vainīgs - viņš ļoti aizrāvies ar savu darbu un vairs nav veltījis Rēzijai pietiekoši daudz uzmanības.

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 9. janvāra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu