"Ļaujiet kaut nedaudz sadzīt." Lelde Ceriņa nākusi klajā ar emocionālu vēstījumu par neseno šķiršanos (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Īsi pirms Jaunā gada žurnālists Aivis Ceriņš nāca klajā ar publisku paziņojumu - izjukusi viņa laulība. Viņa bijusī sieva Lelde par šķiršanos nav gari un plaši izteikusies, bet nu viņa jutusi vajadzību nolikt visus punktus uz "i".

Ceturtdienas, 11. janvāra, vakarā viņa soctīklos rakstīja: "Man pašai šķiet, ka viss ir pateikts, bet pēc jūsu vēstulēm noprotu, ka tiek sagaidīta vēl kāda reakcija.

Paziņojums, ko publicēja Aivis, bija savstarpēji saskaņots. 

Lai gan esmu piedzīvojusi neaprakstāmu vilšanos un kaudzi citu emociju, nekādi komentāri no manis nesekos. Centieni radīt ap šo situāciju sensāciju var izpalikt. 12 gadi kopā ir ilgs laiks. Ļaujiet kaut nedaudz sadzīt. Mēs turpinām būt vislabākie vecāki saviem bērniem, beznosacījumu mīlestība ir ieguvusi vēl dziļāku jēgu, un tas šobrīd ir galvenais."

Jau vēstīts, ka Aivis Ceriņš paziņoja, ka šķir laulību ar Leldi Ceriņu ar vietnes "Facebook" starpniecību.

Viņš rakstīja: "Jauns gads nereti nāk kā tīrs audekls - gribas uz tā vilkt tikai gaišas līnijas, tāpēc vēl vecajā es un Lelde vēlamies dalīties ar mums sāpīgu ziņu. Esam šķīruši laulību un turpmāk iesim katrs savu ceļu.

Esmu ilgtermiņā rīkojies kā kretīns un laulībā pārkāpis dotos solījumus. Man pašam no sirds žēl, ka pazaudēju tik vienreizēju sievieti un savu bērnu mammu.

Mīlot savus bērnus, uzturēsim cieņpilnas un draudzīgas attiecības arī turpmāk. Lūdzu respektēt šo lēmumu un netraucēt šajā sarežģītajā dzīves posmā."

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu