Lomažam trīs punkti "Virtus" zaudējumā Eirolīgas spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Rihards Lomažs
Latvijas basketbolists Rihards Lomažs Foto: Virtus Segafredo Bologna/Facebook

Latvijas basketbolists Rihards Lomažs piektdien ULEB Eirolīgas 21. kārtas mačā guva trīs punktus, kamēr viņa pārstāvētā Boloņas "Virtus", kuru vada Luka Banki, piedzīvoja neveiksmi.

"Virtus" izbraukumā ar rezultātu 75:99 (15:26, 14:24, 25:23, 21:26) piekāpās Stambulas "Anadolu Efes", piedzīvojot otro zaudējumu pēc kārtas.

Lomažs spēlēja astoņas minūtes un 42 sekundes, kuru laikā realizēja vienu divu punktu metienu un vienu soda metienu un vienu reizi bija neprecīzs no tālmetienu līnijas. Viņš arī pieļāva vienu kļūdu, nopelnīja trīs piezīmes, izprovocēja vienu pretinieku sodu un iekrāja efektivitātes koeficientu -1.

Boloņas komandā rezultatīvākais ar 14 punktiem bija Ife Lundbergs, kamēr vēl 12 punktus pievienoja Džordans Maikijs. Mājinieku rindās rezultatīvākais ar 26 punktiem bija Dariuss Tompsons.

"Virtus" ar 14 uzvarām 21 spēlē turnīra tabulā ieņem trešo vietu.

Piektdien maču aizvadīs arī Rolanda Šmita pārstāvētā Kauņas "Žalgiris" komanda, kas viesosies pie "Barcelona".

ULEB Eirolīgā 18 komandas aizvada divu apļu turnīru, labākajām sešām iekļūstot izslēgšanas turnīrā, bet septītās līdz desmitās vietas ieguvējas cīnīsies "play-in" kārtā. Finālčetrinieka turnīrs šosezon norisināsies Berlīnē.

Iepriekšējā sezonā 11.reizi par Eiropas prestižākā klubu turnīra uzvarētājiem kļuva Madrides "Real" basketbolisti, kuri finālspēlē Kauņā ar rezultātu 79:78 uzvarēja Pirejas "Olympiacos".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu