"Kurbads" hokejisti pārliecinoši uzvar "Mogo"/LSPA vienību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Hokejs. Ilustratīvs foto
Hokejs. Ilustratīvs foto Foto: Shutterstock

"Kurbads" sestdien "Optibet" Hokeja līgas (OHL) spēlē pārliecinoši uzvarēja "Mogo"/LSPA, kamēr citos mačos pie panākumiem tika arī turnīra līdere "Zemgale"/LBTU un Rīgas "Prizma".

"Kurbads" savā laukumā ar rezultātu 4:0 (1:0, 1:0, 2:0) pārspēja turnīra vicelīderi "Mogo"/LSPA.

Pirmajā trešdaļā mājiniekus vadībā izvirzīja Aleksandrs Novikovs, otrajā periodā pārsvaru dubultoja Artūrs Ozoliņš, kamēr noslēdzošajās 20 spēles minūtēs viesu vārtos ripu vēlreiz raidīja Ozoliņš un mazākumā precīzs bija Aleksis Burkits, panākot 4:0.

Mājinieku vārtus sargāja Arginto Milbergs, kurš, atvairot visus 39 metienus, aizvadīja "sauso" maču, kamēr otrā laukuma galā Henrijs Ančs tika galā ar 11 metieniem.

Citā mačā "Zemgale"/LBTU izbraukumā ar 4:2 (1:0, 2:1, 1:1) apspēlēja Tallinas "Panter".

Jelgavas komandas uzvaru sekmēja Gustavs Millers, kurš izcēlās ar trīs gūtiem vārtiem jeb "hat trick". Vienu reizi Tallinas komandas vārtsargu pārspēja Gustavs Krūmiņš, kamēr pie divām rezultatīvām piespēlēm tika Kārlis Bucenieks un Mārtiņš Porejs.

"Panter" labā vārtus guva Daniils Fursa un Rolands Luhts.

Vēl "Prizma" mājās ar 5:4 (1:0, 2:1, 2:3) uzvarēja Viļņas "7BET-Hockey Punks".

Mājinieku labā divus vārtus guva Elvis Kaimiņš, Edijs Brahmanis tika pie trīs (1+2) rezultativitātes punktiem, kamēr Haralds Štrombergs iekrāja vārtus un vienu rezultatīvu piespēli.

Viļņas vienībā ar 1+1 izcēlās Martins Lavrovs, Ronalds Dvončs un Kristaps Nīmanis.

Turnīra tabulas līdere ar 42 punktiem 22 mačos ir "Zemgale"/LBTU, 34 punktus 21 cīņā ir guvusi "Mogo"/LSPA, "Kurbads" ir 31 punkts 24 mačos, 29 punkti 23 mačos ir piektās vietas īpašniecei "Prizmai", bet HS "Rīga" ar 26 punktiem 21 cīņā atrodas sestajā pozīcijā.

OHL četru apļu pamatturnīrs noslēgsies 28.februārī, bet pēc tam izslēgšanas spēļu turnīrā tiks noskaidroti OHL un Baltijas čempioni.

OHL izslēgšanas turnīrā iekļūs sešas komandas. Ceturtdaļfināls notiks līdz trim uzvarām, bet pusfināls un cīņa par OHL kausu norisināsies līdz četriem panākumiem.

2023./2024.gada sezonā Baltijas čempionātā piedalās Rīgas "Prizma", Hokeja skola "Rīga", Jelgavas "Zemgale"/LBTU, "Mogo"/LSPA un "Kurbads" no Latvijas, "Kaunas City", Elektrēnu "Airwell-Energija", Viļņas "7BET-Hockey Punks" no Lietuvas un Igaunijas klubs Tallinas "Panter".

Arī šajā sezonā Ukrainas pilsoņiem OHL čempionātā netiek piemērots leģionāru jeb ārvalstu hokejistu statuss, bet Krievijas un Baltkrievijas spēlētājiem ir liegts startēt OHL.

Pērn par čempioni kļuva "Zemgale"/LBTU, kas finālā līdz četrām uzvarām ar 4-1 pieveica "Mogo"/LSPA.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu