Strautiņš zaudētā Itālijas A sērijas spēlē gūst 11 punktus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Artūrs Strautiņš
Artūrs Strautiņš Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolists Artūrs Strautiņš svētdien Itālijas A sērijas mačā guva 11 punktus, kamēr viņa pārstāvētā Tortonas "Derthona" piedzīvoja zaudējumu, bet citā spēlē "Scafati", Jānim Strēlniekam gūstot deviņus punktus, tika pie pārliecinošas uzvaras.

"Derthona" viesos ar rezultātu 82:83 (18:20, 17:22, 21:16, 26:25) piekāpās Milānas "EA7 Emporio Armani Olimpia".

Strautiņš laukumā bija 20 minūtes un realizēja trīs no trijiem tālmetieniem un abus soda metienus. Viņa kontā arī divas atlēkušās bumbas, viens bloķēts metiens, viena kļūda, divas pārtvertas piespēles, viena rezultatīva piespēle, viena piezīme, viens izprovocēts pretinieku sods, noslēdzot maču ar +/- rādītāju +4 un efektivitātes koeficientu 13.

Tortonas komandā rezultatīvākais ar 23 punktiem bija Teišons Tomass, kamēr Milānas vienībā Nikolo Melli tika pie 23 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām.

Savukārt Strēlnieka pārstāvētā "Scafati" savā laukumā ar rezultātu 102:76 (31:13, 25:19, 24:20, 22:24) pārspēja Redžo Emīlijas "UnaHotels".

Strēlnieks spēlēja 21 minūti un meta grozā trīs no sešiem tālmetieniem, četras reizes rezultatīvi piespēlēja, nopelnīja piezīmi, izprovocēja pretinieku sodu, iekrāja +/- rādītāju +15 un tika pie efektivitātes koeficienta desmit.

Jau ziņots, ka sestdien Trento "Aquila", Andrejam Gražulim gūstot deviņus punktus un izcīnot desmit atlēkušās bumbas, izbraukumā ar rezultātu 80:99 piekāpās Kremonas "Vanoli".

Lukas Banki vadītā Boloņas "Virtus", kuras rindās spēlē Rihards Lomažs, ar desmit uzvarām 15 spēlēs turnīra tabulā ieņem trešo vietu, "Aquila" ar bilanci 9-7 atrodas sestajā vietā, "Scafati" astoņi panākumi 16 mačos dod devīto pozīciju, kamēr "Derthona" ar sešām uzvarām ierindojas 12.vietā 16 vienību konkurencē.

Pagājušajā sezonā par Itālijas čempioni kļuva Milānas "EA7 Emporio Armani Olimpia", kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja Boloņas "Virtus".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu