Seriāla "Pilna māja" zvaigznes sirsnīgā sarunā piemin mūžībā aizgājušo aktieri Bobu Sagetu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/ Scanpix

Amerikāņu komēdijseriāla "Pilna māja" zvaigznes sirsnīgā un emocionālā sarunā pieminēja mūžībā aizgājušo aktieri Bobu Sagetu.

Aktieri Džons Stamoss, Deivs Koulers, Andrea Barbere, Džodija Svītina un Kendisa Kamerona Burē apvienojās "Zoom" zvanā, lai dalītos pārdomās un atmiņās par aizgājēju – Bobu Sagetu, kurš mūžībā devās pirms diviem gadiem.

"Divi gadi! Grūti noticēt. Laikam ritot, tās asās sāpes, ko jutu sākumā... tās ir kļuvušas par daļu no manis. Tas nejūtas tik pārliecinoši kā pirmajā gadā. Varbūt es vienkārši esmu pieradis, un es neesmu pārliecināts, kā es to jūtu. Daļa no manis vēlas, lai es nepierastu pie šīs sajūtas. Ja nedomāju par to katru minūti, tas nozīmē, ka es sāku pierast, ka viņa šeit nav. Bet es zinu, ka Bobs vēlētos, lai es turpinātu savu dzīvi. Tomēr ļaut tai aizplūst arī šķiet nepareizi. Tā ir tāda vilkme, ka nāve ir dzīves sastāvdaļa," emocionālā vēstījumā, pieminot draugu un kolēģi, raksta Džons Stamoss, kurš seriālā atveidoja tēvoci Džesiju.

Sarunas laikā aktieri neslēpa asaras, kas lija pār vaigiem, atceroties Bobu, kurš dzīves laikā bija kļuvis gluži kā ģimenes loceklis viņiem visiem.

Komiķis un seriāla "Pilna māja" zvaigzne Bobs Sagets, kurš seriālā atveidoja trīs meitu tēti Denu, mūžībā devās 2022. gada 9. janvārī 65 gadu vecumā.

Aktieris tika atrasts miris viesnīcas "Ritz-Carlton" numuriņā Orlando.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu