Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

"Ar otru roku aizspieda man muti." Kanādas daiļslidošanas zvaigzne tiek apsūdzēts izvarošanā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kanādas pāru daiļslidošanas zvaigzne Nikolajs Sērensens apsūdzēts izvarošanā. Šo apsūdzību dēļ viņš un pāriniece Lorensa Bedrī nepiedalījās aizvadītajā nedēļas nogalē notikušajā Kanādas čempionātā.

Brīdinājums - teksta turpinājumā citēta cietusī, kura detalizēti apraksta šaušalīgo pieredzi.

Dāņu daiļslidotājs, kurš ikdienā startē zem Kanādas karoga, tiek apsūdzēts izvarošanā, kas notikusi pirms 11 gadiem, kad viņam bija 23, bet cietušajai amerikāņu daiļslidotājai, kuras vārds netiek atklāts, bijis par gadu mazāk.

"USA Today" rīcībā nonākusi dokumentācija, kurā cietusī sieviete detalizēti apraksta seksuālo vardarbību.

"Viņš ar kreiso roku spieda uz mana atslēgas kaula. Viņš spieda stipri, kā rezultātā man trūka elpas. Tajā brīdī viņš iestūma savu dzimumlocekli manā vagīnā un ar otru roku aizspieda man muti.

Tajā brīdī manis izdvestās skaņas kļuva nesaklausāmas un man šķita, ka  nosmakšu. Es stūmu prom viņa gurnus, mēģinot viņa dzimumlocekli dabūt ārā no sevis. Elpoju ar mocībām. Man bija bail par savu dzīvību, un es padevos. Gulēju tur, kamēr viņš mani izvaroja," cietušās daiļslidotājas vārdus citē "USA Today".

Pats Sērensens savā "Instagram" kontā uz izskanējušo apsūdzību reaģēja noliedzoši.

"Uzskatu, ka katram cilvēkam uz ledus un arī ārpus laukuma jājūtas droši. Pozitīva un atbalstoša vide mūsu sportā ir vitāli svarīga. Esmu dzirdējis pret mani celtās apsūdzības. Tās ir nepatiesas. Es plānoju aizstāvēt sevi un savas tiesības," rakstīja Sērnesens.

Neskatoties samilzušo skandālu daiļslidošanas sportā, Sērensenu un Bedrī pārstāvēs Kanādas izlasi mēneša beigās Ķīnā notiekošajās sacensībās.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu