Miljonāra Valērija Kargina bijusī sieva izpārdod dažādas vērtīgas lietas (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Miljonāra un kādreizējā "Parex" bankas līdzīpašnieka Valērija Kargina bijusī sieva Tatgana Kargina, kas nu jau 16 gadus viena mitinās savrupnamā pašā Vecrīgas sirdī, sākusi izpārdot savus kolekcijas traukus un citus interjera priekšmetus, vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

Pagājušajā nedēļā "Privātā Dzīve" pamanīja, ka kādā sociālā tīkla "Facebook" interešu grupā miljonāra Valērija Kargina bijusī sieva Tatjana Kargina par nelielām summām pārdod vērtīgus traukus. Vaicāta, kālab nolēmusi atbrīvoties no savas trauku kolekcijas, Tatjana skaidro: "Gribu patīrīt māju un atbrīvoties no lietām, lai par nopelnīto naudu ieviestu savā dzīvē ko jaunu."

Vaicāta, vai viegli šobrīd uzturēt savu īpašumu Vecrīgā, Tatjana stāsta, ka pagaidām ar sadzīvi tiek galā, jo palīdz gan dēli, gan ir vēl ienākumi, kurus guvusi, pārdodot izsolēs dažas vērtīgas gleznas no privātās kolekcijas. "Arī ienākumi no pārdotajiem traukiem ir labs atbalsts.

Rokas nolaist nevar, biznesā visu laiku kaut kā ir jāgrozās, jo šodien tirgus situācija ir ļoti svārstīga," saka viņa.

Tatjana dzīvo privātā namā Vecrīgā, viņas īpašumā tas nonāca pēc šķiršanās no kādreizējā "Parex bankas" līdzīpašnieka Valērija Kargina.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 16. janvāra numurā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu