Jaunas ēras sākums: atklāti jaunie "Samsung Galaxy" viedtelefoni ar mākslīgo intelektu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Viedtelefoni "Samsung Galaxy S24"
Viedtelefoni "Samsung Galaxy S24" Foto: Reuters/ScanPix

Dienvidkorejas elektronikas uzņēmums "Samsung Electronics Co." trešdien prezentēja jaunākos "Galaxy" sērijas viedtelefonus ar mākslīgā intelekta funkcijām.

"Mākslīgais intelekts radīs būtiskas izmaiņas mobilo telefonu nozarē," prezentācijas pasākumā norādīja "Samsung Electronics" prezidents T.M. Rohs.

Mobilās ierīces kļūs par galvenajiem piekļuves punktiem mākslīgajam intelektam, un "Samsung" mērķis ir kļūt par līderi šajā jomā, skaidroja Rohs.

Uzņēmums pavēstīja, ka flagmanis "Galaxy S24 Ultra" spēj reāllaikā tulkot telefona zvanus un īsziņas, pateicoties "Samsung" radītai mākslīgā intelekta tehnoloģijai.

Pateicoties partnerībai ar "Google", kas izstrādā arī šo viedtelefonu operētājsistēmu "Android", "Galaxy S24 Ultra" piedāvā arī vēl nebijuši meklēšanas funkciju. Tagad, arī pateicoties mākslīgajam intelektam, lietotāji var vienkārši apvilkt frāzi vai attēlu, ko viņi vēlas meklēt.

Vienlaikus mākslīgā intelekta tehnoloģija tiek izmantota arī viedtelefona kameras spēju uzlabošanai.

Līdzīgi kā ASV tehnoloģiju uzņēmuma "Apple" jau tirgū laistajam "iPhone 15" viedtelefonam, arī "Galaxy S24 Ultra" ir titāna korpuss.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu