VIDEO Krievijā vilciena konduktore -30 grādu salā izmet kaķi. Dzīvnieks atrasts miris (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Sergej Sumlenny, LL.M/"X"

Sociālajos tīklos izplatījušies video, kuros redzams, kā 11. janvārī vilciena konduktore Krievijā izmet rižu kaķi vārdā Tvikss. Dzīvnieka meklēšanā tika iesaistīti brīvprātīgie, taču Tviksa dzīvība jau bija izdzisusi, vēsta raidsabiedrība BBC.

Brīdī, kad konduktore izmeta Tviksu no vilciena, gaisa temperatūra bija -30 grādi pēc celsija. Tvikss tika pārvadāts vilcienā starp Jekaterinburgu un Sanktpēterburgu un tika izmests sniegā pie Kirovas.

Ziņots, ka konduktore esot nodomājusi, ka Tvikss ir klaiņojošs kaķis un tāpēc izmetusi viņu ārā no vilciena. Tviksu staigājam pa vagonu pamanīja vairāki pasažieri pēc tam, kad viņam izdevās izlauzties no sava būra. 

Konduktore paskaidroja, ka ir aptaujājusi vilciena pasažierus, bet neviens no viņiem nav pieteicies kā kaķa īpašnieks. Tviksam tika izsniegta izsniegta īpaša biļete, bet dzīvnieku vedis viņa saimnieka radinieks.

Tviksa meklēšanā iesaistījās aptuveni 300 brīvprātīgo, kas devās pārmeklēt Kirovas dzelzceļa stacijas apkārtni. Meklēšana gan bija neveiksmīga, jo 20. janvārī Tviksu atrada bez dzīvības pazīmēm. 

Atsevišķi ziņojumi vēsta, ka Tvikss nomiris no dzīvnieka koduma un sala. 

Kaķa nāve sociālo tīklu lietotāju vidū izraisījusi pamatīgu sašutumu – vairāk nekā 70 000 cilvēku parakstījuši iniciatīvu sakarā ar dzīvnieka nāvi uzsākt kriminālizmeklēšanu pēc tam, kad vietējās varasiestādes no tā atteikušās.

Savukārt 200 000 iedzīvotāju atbalstījuši iniciatīvu no darba atlaist konduktori, kuras identitāte vēl nav noskaidrota. Tviksa saimnieks Edgars Gajfullins norādīja, ka saistībā ar kaķa nāvi vērsīsies tiesā. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu